Στην Κω ο Βασ.Υψηλάντης στις εκδηλώσεις της 74ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Στην Κω ο Βασ.Υψηλάντης στις εκδηλώσεις της 74ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, για την ανθρωπότητα, εμπνεόμαστε από τους αγώνες των προγόνων μας και εργαζόμαστε συστηματικά για τη διαφύλαξη της ανεξαρτησίας και της δημοκρατίας στην πατρίδα μας, της προκοπής και της περαιτέρω ανάπτυξης.

 

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης εκπροσώπησε την Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις της  74ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στον εθνικό κορμό που έγιναν στην Κω.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης παρέστη στην δοξολογία, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και παρακολούθησε την παρέλαση. Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων προέβη στην ακόλουθη δήλωση : « Τιμάμε την 74η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στον Εθνικό Κορμό. Την ημέρα αυτή, η σκέψη μας στρέφεται ευλαβικά στη μνήμη των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της. Στη δύσκολη σημερινή συγκυρία, για την ανθρωπότητα, εμπνεόμαστε από τους αγώνες τους και εργαζόμαστε συστηματικά για τη διαφύλαξη της ανεξαρτησίας και της δημοκρατίας στην πατρίδα μας, της προκοπής και της περαιτέρω της  ανάπτυξης. Ζήτω τα Δωδεκάνησα. Ζήτω η Ελλάδα.»

Κατά τη διήμερη παραμονή του στο νησί του Ιπποκράτη, ο βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε κοινότητες  του νησιού, παρέστη και χαιρέτησε τη διημερίδα του ΚΕΚ « Γεώργιος Γεννηματάς» και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον θαλάσσιο τουρισμό και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κομματικούς παράγοντες και κατοίκους του νησιού.

ADVERTORIALS