Η επίσκεψη της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στην Κω

Η επίσκεψη της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στην Κω

Δελτίο Τύπου ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

 

 

Το Σάββατο  επισκέφθηκε  την Κω η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Αναστασία Σιμητροπούλου, στο πλαίσια της καμπάνιας κατά της ακρίβειας σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Στα πλαίσια των δράσεων αυτών, κλιμάκιο του Κινήματος περιόδευσε στις επιχειρήσεις της πόλης μας, επισκέφτηκε το εμβολιαστικό κέντρο και το Γενικό Νοσοκομείο του νησιού μας, αλλά και τον σεβ. Μητροπολίτη, τον κ. Έπαρχο και κ. Δήμαρχο, με τους οποίους η εκπρόσωπος Τύπου είχε εποικοδομητική συζήτηση.

Επιτυχής και ιδιαίτερα παραγωγική εξελίχθηκε η συνάντηση εργασίας που διεξάχθηκε στα γραφεία του ΕΒΕΔ με τους παραγωγικούς, επιστημονικούς φορείς και αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με ενδιαφέρον στο κάλεσμα και συμμετείχαν σε αυτήν.

Κατά τη συνάντηση, οι συμμετέχοντες ανέλυσαν την πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε και δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθούμε σε ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις, προσπαθώντας για την επίλυση των προβλημάτων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Β. Σ. Δωδ/σου, μετά τη πραγματοποίηση της δράσης της, ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΕΒΕΔ Δωδ/σου για τη φιλοξενία στα γραφεία του και τη παρουσία των στελεχών της, τις αρχές του νησιού μας και όσους ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση μας, τους συμμετέχοντες εκπροσώπους φορέων και αιρετούς που μας Τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης, εκφράζει  ένα  μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη της οργάνωσης μας γιατί με την ενεργό συμμετοχή τους στις διαδικασίες συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της πρωτοβουλίας του Κινήματος στο νησί μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

θτλψυιω΄ξβλκν΄λμ.png

ητγδφχψ.png

ξυρητβγδωοπ.png

μυρνσγφβο.png

ιευμδγηφβωψχ.png

ιλυιχ67.png

 τνβαδψχω.png

ADVERTORIALS