Η απάντηση της Δύναμης Αλλαγής στη Δημοτική Αρχή: ‘’ΑΝΤΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ…..ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ”

Η απάντηση της Δύναμης Αλλαγής στη Δημοτική Αρχή: ‘’ΑΝΤΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ…..ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ”

 

‘’ ΑΝΤΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ…..ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ –Κως 2023 εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

‘’Μη έχοντας τίποτα να πουν στις αλήθειες που είπε ο Γιώργος Κυρίτσης, στη χθεσινή (21/2/22) συνέντευξη του στον σταθμό «ΕΚΦΡΑΣΗ 97» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ζουζούνη, προσπάθησαν για άλλη μια φορά με το γνωστό ύφος και ήθος τους να δώσουν τάχα μου μαθήματα διοίκησης.

Ποιοι;

Οι επί τρία χρόνια μαθητευόμενοι μάγοι, που δεν έχουν πάρει είδηση τι σημαίνει διοίκηση και δεν μπορούν να αντιληφθούν ακόμα και τα απλά, πώς να εισάγουν δηλαδή ένα σωστό θέμα στις συνεδριάσεις όλων των οργάνων, οι ίδιοι που επί μέρες τώρα προσπαθούν να μάθουν «τίνος είναι το γεφύρι» όπου χάσαμε δύο νέους μας!

Και που στάθηκαν για να βγάλουν ένα κατάπτυστο δελτίο τύπου;

Στην αναφορά του Γιώργου Κυρίτση για το θέμα κατεδάφισης ενός ετοιμόρροπου στην Καρδάμαινα που απασχόλησε την Οικονομική Επιτροπή την Παρασκευή.

Αναφορά που έγινε για να καταδείξει ότι μόνο μαυτά τα αυτονόητα ασχολούνται και δεν μπορούν τρία χρόνια τώρα να φέρουν ένα σοβαρό έργο κλίμακας, έστω για την Καρδάμαινα.

Ακόμα όμως και γι’ αυτό το απλό και αυτονόητο έκαναν πέντε μήνες μετά το αίτημα του Προέδρου της Κοινότητας και τις επανειλημμένες πιέσεις του για να το φέρουν στην Ο.Ε. με τη διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης (με διαπραγμάτευση..) για την οποία διαφώνησαν τα μέλη της παράταξης μας.

Στην ίδια συνεδρίαση που ψήφισαν και άλλα ωραία για κατεδαφίσεις και συντηρήσεις (!!!) ιδιωτικών ακινήτων για τα οποία θα επανέλθουμε….

Τόσο καλά και τόσο πολύ δουλεύουν…

Ή πιστεύουν ότι δεν ξέραμε το αίτημα του Προέδρου και των κατοίκων της γειτονιάς;

Οι άνθρωποι που έμαθαν ακόμα τώρα για το ΦΕΚ που βγήκε πέρυσι το καλοκαίρι και καθορίζει τις αρμοδιότητες και τα όρια των επαρχιακών δρόμων στην Κω και τρέχουν να καλύψουν πιθανές ευθύνες τους, τολμούν να υπαινιχτούν ότι ο Γιώργος Κυρίτσης αδιαφορεί για τις ζωές που χάνονται .

Τους συμβουλεύουμε να ζητήσουν μια συγγνώμη από τους πολίτες της Κω για τη μοιραία και επικίνδυνη παρουσία τους στο Δήμο.”

ADVERTORIALS