Δήμος Κω: Σημαντικές συναντήσεις του Δημάρχου με Υπουργούς

Δήμος Κω: Σημαντικές συναντήσεις του Δημάρχου με Υπουργούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Δύο σημαντικές συναντήσεις είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, συζήτησε ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στις υπηρεσίες του νησιού, στη διάρκεια του καλοκαιριού, ιδιαίτερα εφέτος που αναμένεται νωρίτερα η έναρξη μιας καλής τουριστικής περιόδου.

Παράλληλα συζητήθηκε η δυνατότητα και η προοπτική μεταστέγασης των υπηρεσιών της Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης στο κτίριο της πρώην Αλεξάντερ Φάσιον και η αναζήτηση χρηματοδοτικού εργαλείου για αυτό το σκοπό.

Ο Δήμαρχος Κω είχε μια ιδιαίτερης αξίας συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής Θόδωρο Σκυλακάκη, με τον οποίο συζήτησε τη δυνατότητα αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων που προκύπτουν από το Ταμείο Ανάκαμψης και αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς παρουσίασε το τριετές πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Κω, μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού, σε συνεργασία με τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού και ενημερώθηκε για τις προβλέψεις του Ταμείου Ανάκαμψης που αφορούν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και του εκσυγχρονισμού των ιδιωτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις τουριστικές περιοχές.

Ο κ. Σκυλακάκης αποδέχθηκε πρόταση του Δημάρχου Κω και σύντομα θα επισκεφθεί το νησί μας, συμμετέχοντας σε ευρεία ενημερωτική σύσκεψη των Φορέων που εκπροσωπούν επιχειρήσεις, για τις δυνατότητες που τους δίνονται να αντλήσουν πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Γραφείο Τύπου

Νικηταράς Θ Θεοδωρικάκος Τ 2022 02 18.jpg

Νικηταράς Θ Σκυλακάκης Θ 2022 02 18.jpg

ADVERTORIALS