Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κω η αδελφοποίηση του Δήμου Κω με τον Δήμο Λάρισας

Πολιτικη Τετάρτη, 16η Φεβρουαρίου 2022
970966b4c43034c581ae90b9f143ed80.jpg

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κω η αδελφοποίηση του Δήμου Κω με το Δήμο Λάρισας.

Στόχος της αδελφοποίησης είναι οι δύο Δήμοι να προβάλουν τον Ιπποκράτη και την Ιπποκρατική ιδέα σε όλο τον κόσμο προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών και παράλληλα να υπάρξει συνεργασία στους τομείς του πολιτισμού και των παραδόσεων, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, του τουρισμού και της τοπικής παραγωγής.

Ο Δήμαρχος Κω στην εισήγηση του αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ήδη μεταξύ του νησιού της Κω και του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τη συνεργασία του Νοσοκομείου Κω με το τμήμα ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Θα πραγματοποιούνται επισκέψεις μελών ΔΕΠ και ιατρών ΕΣΥ στο νοσοκομείο μας) αλλά και την προοπτική διοργάνωσης μεταπτυχιακών προγραμμάτων του τμήματος Ιατρικής του ΠΘ στο νησί μας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη υπογραφή του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-05-112058.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ενισχύεται η αστυνόμευση σε Ρόδο και Κω - Νέο προσωπικό σε συνοριοφύλακες στα αεροδρόμια»

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.

stighmiotipo-othonis-2025-07-05-125950.png
Προβολή ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση, στο κανάλι της Βουλής, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Κυριακή, 6 Ιουλίου 2:17ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency