Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κω η αδελφοποίηση του Δήμου Κω με το Δήμο Λάρισας.
Στόχος της αδελφοποίησης είναι οι δύο Δήμοι να προβάλουν τον Ιπποκράτη και την Ιπποκρατική ιδέα σε όλο τον κόσμο προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών και παράλληλα να υπάρξει συνεργασία στους τομείς του πολιτισμού και των παραδόσεων, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, του τουρισμού και της τοπικής παραγωγής.
Ο Δήμαρχος Κω στην εισήγηση του αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ήδη μεταξύ του νησιού της Κω και του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τη συνεργασία του Νοσοκομείου Κω με το τμήμα ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Θα πραγματοποιούνται επισκέψεις μελών ΔΕΠ και ιατρών ΕΣΥ στο νοσοκομείο μας) αλλά και την προοπτική διοργάνωσης μεταπτυχιακών προγραμμάτων του τμήματος Ιατρικής του ΠΘ στο νησί μας.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη υπογραφή του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης.
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:20:30
Από τις 06:00 έως τις 08:00!
Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.
Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).