Αισιόδοξα μηνύματα από την 33η έκθεση Τουριστικών Ειδών

Αισιόδοξα μηνύματα από την 33η έκθεση Τουριστικών Ειδών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 
 
 
Αισιόδοξα μηνύματα από την 33η έκθεση Τουριστικών Ειδών 
 
Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή και η προσέλευση στην 33η έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας και Αξεσουάρ που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 12 με 14 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Akti Imperial Deluxe Spa Resort. 
 
Η Περιφέρεια θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων της και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, παρέχει τη δυνατότητα διεύρυνσης του εμπορικού και οικονομικού κλάδου των παραγωγών της, δίνοντας τους την ευκαιρία να διεισδύσουν στον χώρο των τουριστικών καταστημάτων, τα οποία στεγάζονται εντός και πέριξ μεγάλων και πολυτελών ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα. Συνεργάσθηκε με τους διοργανωτές πλούτισε την έκθεση με τοπικά προϊόντα, δίνοντας, έτσι, την ευκαιρία στους επισκέπτες να επιλέξουν τις αγορές τους. 
 
Στην έκθεση συμμετείχαν εκθέτες από όλη την χώρα με μεγάλη ποικιλία προϊόντων λαϊκής τέχνης, ενδυμάτων, μαγιό, καπέλων, δερμάτινων, ξυλογλυπτικής, ελαιολάδου, μελιού, ποτών, σαπωνοποιίας και άλλων ειδών. Η προσέλευση των ενδιαφερομένων ήταν πολύ ικανοποιητική με τους εκθέτες να δηλώνουν ευχαριστημένοι. 
 
Στο περίπτερο της Περιφέρειας συμμετείχαν στην έκθεση 13 παραγωγοί τους οποίους επισκέφθηκε και συνομίλησε μαζί τους, όπως και με όλους τους εκθέτες, ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου και εντεταλμένος στον πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης. Οι εκθέτες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και παρότρυναν τον κ. Ζαννετίδη να στηρίζει παρόμοιες εκδηλώσεις, αφού, όπως υποστήριζαν, είναι ο μόνος τρόπος να συνεργασθούν με περισσότερο κόσμο και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.
 
Το Γραφείο Τύπου
 
 
εικόνα_Viber_2022-02-14_13-28-33-514.jpg
 
εικόνα_Viber_2022-02-14_13-29-09-001.jpg
ADVERTORIALS