Πρόεδρος Κοινότητας Πυλίου: Δεν επιθυμώ να γίνω μέρος μιας αντιπαράθεσης που δεν με αφορά - Δεν υπέγραψα την επιστολή

Πρόεδρος Κοινότητας Πυλίου: Δεν επιθυμώ να γίνω μέρος μιας αντιπαράθεσης που δεν με αφορά - Δεν υπέγραψα την επιστολή

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του Προέδρου Πυλίου Αναστάση Κεφαλιανού με την οποία διαψεύδει την ανακοίνωση που εστάλη το απόγευμα του Σαββάτου (πατήστε εδώ) στα τοπικά ΜΜΕ σύμφωνα με την οποία οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Ασφενδιού & Πυλίου εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους για την απαξίωση των κοινοτικών συμβουλίων τους.


Με λύπη μου, διάβασα στον τύπο επιστολή που ουδέποτε υπέγραψα και δεν επιθυμώ βέβαια να γίνω μέρος μιας αντιπαράθεσης που δεν με αφορά.

Η αγωνία μου αλλά και η θετική μου θέση για την κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Περιοχή του Λινοπότη είναι γνωστή στο χωριό μου. Κανένας Πυλιώτης , κανένας Ασφενδιανός και κανένας Κώος δεν είναι αντίθετος σε αυτή την προοπτική. Το ότι τα τοπικά συμβούλια πρέπει να έχουν γνώση για αυτά τα θέματα, δεν σημαίνει ότι μπορεί να είμαστε αντίθετοι για την κατασκευή του νοσοκομείου στα διοικητικά όρια της κοινότητας Πυλίου.

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να αντιδικούμε. Αντίθετα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας πέρα από παρατάξεις και πρόσωπα, για το κοινό καλό της Κω.

Με εκτίμηση

Κεφαλιανός Αναστάσης

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου

ADVERTORIALS