Επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Νίκου Χαρδαλιά στην Κω, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου - Το πρόγραμμά του στα Δωδεκάνησα

Επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Νίκου Χαρδαλιά στην Κω, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου - Το πρόγραμμά του στα Δωδεκάνησα

Σειρά επισκέψεων σε έδρες σχηματισμών, υπηρεσιών, μονάδων και επιτηρητικών φυλακίων των Ενόπλων Δυνάμεων σε Βόρειο, Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο πραγματοποιεί από σήμερα, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.Σήμερα, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί στη Σκύρο,Αύριο, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, θα μεταβεί στη Λέσβο. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στα επιτηρητικά φυλάκια σε Ψαρά και Παναγιά και θα ακολουθήσει η Χίος.

Ο κ. Χαρδαλιάς Σάββατο και Κυριακή θα βρεθεί στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα: 

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί στη Σάμο και θα μεταβεί στο επιτηρητικό φυλάκιο «Ψιλής 'Αμμου» και το στρατηγείο 79ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο επιτηρητικό φυλάκιο στο Αγαθονήσι, θα συναντηθεί με τοπικές Αρχές και φορείς στους Αρκιούς, θα επισκεφθεί το επιτηρητικό φυλάκιο στο Φαρμακονήσι, το επιτηρητικό φυλάκιο στην Ψέριμο και το επιτηρητικό φυλάκιο «Αγίου Νικολάου» στην Καλόλιμνο ενώ στην Κάλυμνο θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο 5/41 Σύνταγμα Ευζώνων και το μνημείο ηρώων πεσόντων αξιωματικών στα ίμια.

Τέλος, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, ο κ. Χαρδαλιάς θα μεταβεί αρχικά στην Κω όπου θα επισκεφθεί το στρατηγείο 80ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, το παράκτιο περιπολικό Πολεμικού Ναυτικού «Αντωνίου» και το επιτηρητικό φυλάκιο «Σκανδαρίου». Επόμενος σταθμός θα είναι η Σύμη, όπου θα μεταβεί στη διοίκηση 'Αμυνας του νησιού και το επιτηρητικό φυλάκιο «Αγίου Φανουρίου» ενώ ακολούθως θα επισκεφθεί το μνημείο ηρώων πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο και θα έχει συνάντηση με τη μοναδική κάτοικο κυρά Ρηνιώ (κ. Ειρήνη Κατσοτούρχη).

Παράλληλα, ο υφυπουργός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατά τόπους θρησκευτικές, περιφερειακές και δημοτικές αρχές, καθώς και με διοικητές υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας.

ADVERTORIALS