Ν.Κανταρζής για τον απολογισμό πεπραγμένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: «Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΦΑΤΟ»

Ν.Κανταρζής για τον απολογισμό πεπραγμένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:  «Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΦΑΤΟ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΚΑΝΤΑΡΖΗ 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021-2022                                         

Παρακολούθησα με ιδιαίτερη προσοχή την μακροσκελή  για άλλη μια φορά τοποθέτηση του κ. Περιφερειάρχη  στον απολογισμό των πεπραγμένων  του περασμένου έτους , αυτό κάνω πάντα όταν αναφέρεται στην πορεία της Περιφέρειας και τα επιτεύγματα της Περιφερειακής επί των ημερών του αρχής.

 Ξέρετε ,  αυτόματα μου ήρθε στο νου  η ρήση του σοφού λαού μας.

 «Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΦΑΤΟ».

Τελικά συνάδελφοι ,  φαίνεται ότι ορισμένοι της Περιφερειακής Αρχής είστε πεπεισμένοι ότι οι κοινωνίες των νησιών μας δεν είναι ανάγκη να ικανοποιηθούν βλέποντας και απολαμβάνοντας ένα έργο, αρκούνται στο να  ακούνε  εξαγγελίες!

Μας παρουσιάσατε μια μαγική εικόνα και  πλούσιο έργο σε ένα τόπο όπου σχεδόν όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί για σας δι’ενεργειών σας

Τελικά , τολμώ να πω ,ίσως εμείς  να ζούμε σε διαφορετικό σύμπαν!

Και αναφέρομαι πιο συγκεκριμένα στο νησί της Κω , όπου έχω την τύχη να κατάγομαι!

Δε λέω  καλές οι προθέσεις και οι εξαγγελίες  , όμως δεν κρινόμαστε

 γι’ αυτές , από το αποτέλεσμα κρινόμαστε .

Και ακριβώς για το αποτέλεσμα θα ακροθίξω  ορισμένα θέματα ξεκινώντας από τις ανοιχτές πληγές που άφησε στο νησί της Κω ο φονικός σεισμός του ’17.

4.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

ΓΚΡΕΜΙΣΜΈΝΟΙ  ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ  ΟΤΙ Η ΥΠΠΟ Κ. ΜΕΝΔΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑ.

ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ? ΦΟΡΤΩΜΈΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ,  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΕΥΘΥΝΩΝ , ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ , ΔΗΜΟΣ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!

2 ΘΗΤΕΙΕΣ , 7 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ 5 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΩ!

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΗΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ?

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!

ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ!

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 21 ΟΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ  «ΔΙ’ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ» ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ , ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ , ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΚΥΝΙΚΑ « ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ»!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ?

Και μέσα σε όλα αυτά τα αρνητικά για τον τόπο μας , στέκει επιβλητικό και αγέρωχο το τεράστιο πλέον , χωρητικότητας 3,500 ατόμων «κέντρο-φυλακή»  υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών , αξίας 45εκ. Ευρώ , το οποίο πρόσφατα εγκαινιάσατε και μαζί με αυτό εγκαινιάσατε και ένα νέο μελλοντικό κύκλο προβλημάτων για την τοπική μας κοινωνία!

Πολλά ακόμα θα μπορούσε να σας καταλογίσει κανείς  , αλλά δεν έχουμε χρόνο!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙΤΕ!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ.

ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΛΟΓΙΑ  ΟΙ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!!

                                                                 ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ

                                                   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΝΑΙ

ADVERTORIALS