Δηλώσεις Νικηταρά - Ζαχαρού για το έργο ομβρίων στην Μπουμπουλίνας - ''Η ΔΕΥΑΚ μετά από πολλά χρόνια βγαίνει ξανά στο προσκήνιο''

Δηλώσεις Νικηταρά - Ζαχαρού για το έργο ομβρίων στην Μπουμπουλίνας - ''Η ΔΕΥΑΚ μετά από πολλά χρόνια βγαίνει ξανά στο προσκήνιο''

Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νκηταράς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός με αφορμή την κατασκευή του δικτύου ομβρίων, κατά μήκος της οδού Μπουμπουλίνας.

Πρόκειται για νέο δίκτυο διοχέτευσης των όμβριων υδάτων, κατά μήκος της οδού Μπουμπουλίνας, από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δελφίνια) και σε τμήματα των οδών Βερροιοπούλου, Ιερού Λόχου, Σκεύου Ζερβού, Ψαρρών.

Ο Δήμαρχος Κω στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ΔΕΥΑΚ μετά από πολλά χρόνια βγαίνει ξανά στο προσκήνιο και ασχολείται με ζητήματα που χρονίζουν στη Δημοτική Κοινότητα Κω και στα χωριά.

Ο κ. Νικηταράς σημείωσε πως με την κατασκευή του δικτύου ομβρίων, θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργούνται από πλημμυρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ δήλωσε πως παρόμοιες παρεμβάσεις θα γίνουν και σε άλλες περιοχές της Κω καθώς βρίσκεται στον ''αέρα'' μελέτη για τη διαχείριση των ομβρίων στη Δυτική περιοχή της Κω (Λάμπη, Εθνικής Αντιστάσεως) έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται μετά από έντονες βροχοπτώσεις.

Τέλος ο Δήμαρχος Κω συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Κωνσταντίνο Ζαχαρό για τις προσπάθειές του.

Ο κ. Ζαχαρός στις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ είναι να λυθούν αυτά τα χρόνια προβλήματα.

Εκτός από το έργο που υλοποιείται στην οδό Μπουμπουλίνας και στην ευρύτερη περιοχή, ανέφερε πως θα γίνουν ανάλογα έργα στην είσοδο της πόλης και στην περιοχή του Τιγκακίου.

Αναφορικά με το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, ο κ. Ζαχαρός δήλωσε πως εκτός απροόπτου οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός των επόμενων τριών μηνών.

ADVERTORIALS