Χ. Κόκκινος: Η στελέχωση του Αγροτικού Ιατρείου στην Ψέριμο να συνεχιστεί και στις δομές υγείας των νησιών μας που έχουν ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού τους

Χ. Κόκκινος: Η στελέχωση του Αγροτικού Ιατρείου στην Ψέριμο να συνεχιστεί και στις δομές υγείας των νησιών μας  που έχουν ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ

 
"Η στελέχωση του Αγροτικού Ιατρείου στην Ψέριμο να συνεχιστεί και στις δομές υγείας των νησιών μας που έχουν ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού τους". 


Με αφορμή την τοποθέτηση Ιατρού (που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία) στο Αγροτικό Ιατρειο στην Ψέριμο και το δίκαιο και επιτακτικό αίτημα για στελέχωση των δομών υγείας των νησιών μας  ο επικεφαλής της Ανεξάρτητου Συνδυασμού" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" Χαράλαμπος Κόκκινος έκανε στα ΜΜΕ την παρακάτω δήλωση:

"Χαιρετίζω  την  λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου στην Ψέριμο και συγχαίρω όσους εργάστηκαν για αυτό το σκοπό. Εκφραζω την ικανοποίηση μου για το έργο  το οποίο είχα την τιμή να εντάξω από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου(Π. Ν. Α.) στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ν. Αιγαίου και ολοκληρωθηκε επί θητείας μου το 2009 (μαζί με το λιμάνι στο ακριτικό νησί ).  
Το κτίριο του γίνεται και πάλι λειτουργικό και "θωρακίζει"υγειονομικά τους κατοίκους του. Είναι  κορυφαία  αναπτυξιακη  δράση , αποτέλεσμα της- τότε - άριστης συνεργασίας της Π. Ν.Α., του Δήμου  και του Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου και του Υπουργείου Υγείας. Η Νησιωτική Πολιτική  εκφράστηκε με πράξεις: με το Ιατρείο και το λιμενικό έργο στην ακριτική Ψέριμο. 
  
   Με αφορμή την τοποθέτηση του αγροτικού  ιατρού θυμίζω το δίκαιο αίτημα και τη διαρκή προσπάθεια που απαιτείται για καλύτερη στελέχωση των δομών υγείας στη νησιωτική περιοχή μας. Είναι  αίτημα που πρέπει να υλοποιηθεί. 
Το έχουν αναγκη οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας που υπηρετούν και "υπερασπίζονται"  τη δημόσια υγεία και ιδιαίτερα στις ημέρες μας  με τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. 
Το έχουν ανάγκη οι χιλιάδες επισκέπτες μας αλλά κυρίως οι νησιώτες μας που δίνουν ζωή και διατηρούν τον Ελληνισμό και τις αξίες του στο Αιγαίο". 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝΠΕ 

ADVERTORIALS