Έπαρχος Κω - Νισύρου προς τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ: Αδήριτη ανάγκη η λειτουργία των ΚΟΜΥ για δωρεάν Rapid tests - Δείτε την επιστολή

Πολιτικη Τετάρτη, 5η Ιανουαρίου 2022
18dfc282b3113e0170455013ff381844.jpg

Η επιστολή του Επάρχου Κω - Νισύρου Ι Καμπανή προς τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, κο Ζαούτη Θεοκλή!


«Αδήριτη ανάγκη η λειτουργία των ΚΟΜΥ για δωρεάν Rapidtests»

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σας εύχομαι καλή χρονιά , με υγεία και επιτυχία στο έργο σας.

Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω, ότι από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Κω, διέκοψε τη λειτουργία του και κατά συνέπεια τους δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους(rapid tests), μετά την παραίτηση των εργαζόμενων νοσηλευτών.

Ως εκ τούτου οι συμπολίτες μας, χάνουν ένα εκ των προνομίων τους, αυτό της διενέργειας διαγνωστικών ελέγχων . Η ΚΟΜΥ Κω είναι η μοναδική μονάδα παροχής δωρεάν ελέγχων σε ένα νησί ακριτικό 35.000 περίπου κατοίκων, οι οποίοι αναγκαστικά επιβαρύνονται το κόστος .

Δεδομένης αφενός της ταχείας εξάπλωσης της μετάλλαξης «ΟΜΙΚΡΟΝ» και της έξαρσης κρουσμάτων στο νησί μας και αφετέρου της παραδοχής οτι τα rapid tests και τα self tests, αποτελούν βασικό εργαλείο επιδημιολογικής επιτήρησης ,η ενίσχυση του κλιμακίου με προσωπικό καθίσταται αδίρητη ανάγκη.

Η διττή μου ιδιότητα ως Έπαρχος Κω –Νισύρου και ως ιατρός, με καθιστά αποδέκτη έντονων, καθημερινών παραπόνων , γι’ αυτό και αιτούμαι την άμεση επίλυση του ζητήματος. Καθώς οι καιροί και οι συνθήκες επιτάσσουν εγρήγορση, παρακαλώ να υπερβούμε τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα για ένα θέμα δημόσιας υγείας μείζονος σημασίας.

Γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία σας στο συγκεκριμένο θέμα, ευελπιστώ στην άμεση ανταπόκρισή σας .

Με εκτίμηση

Ο Έπαρχος Κω –Νισύρου

Καμπανής Ιωάννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
eksetaseis-egkumosuni-1.jpg
Πρόγραμμα υποστήριξης σε εγκυμονούσες του νησιού από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κω σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκυμονούσες του νησιού και αφορά στην παροχή πακέτων βρεφικών ειδών.

stighmiotipo-othonis-2025-07-09-080048.png
IRIS: Νέο, αυξημένο όριο στις συναλλαγές από χθες 8 Ιουλίου

Αυξήθηκαν στα 1.000 ευρώ τα ημερήσια όρια μέσω IRIS, με 500 ευρώ για P2P και 500 ευρώ για P2B

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Τετάρτη, 9 Ιουλίου 11:00ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency