Σε θερμό και συγκινητικό κλίμα τα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου

Σε θερμό και συγκινητικό κλίμα τα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό και συγκινητικό κλίμα τελέστηκαν την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 τα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας του Δημοτικού μας Συμβουλίου από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ Παΐσιο και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πατέρα Φωκά Νικόδημο.

Ο Δήμαρχος κος Κόλιας Μιχάλης και η Πρόεδρος του Δ.Σ κα Παπαφώτη Μαρία ευχαρίστησαν από καρδιάς το Σεβασμιώτατο για την τέλεση των εγκαινίων και την πραγματοποίηση του αγιασμού της αίθουσας.

Για τη συγκεκριμένη αίθουσα είχαν περέλθει 25 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία ανακαίνιση της.

Σήμερα, τίποτα δε θυμίζει τον παλιό εκείνο χώρο, όπου στεγαζόταν το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού μας.

Η ανακαινισμένη αίθουσα, που βρίσκεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο του Πλατάνου, συνιστά έναν νέο χώρο, καλαίσθητο, εναρμονισμένο στο ύφος και στην αποστολή του Δ.Σ, ο οποίος θα φιλοξενεί όλους τους αιρετούς και μέσα εκεί θα λαμβάνονται γενναίες αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας.

Ουσιαστικά αποτελεί εκπλήρωση της πρότασης της Προέδρου κας Παπαφώτη, η οποία υποστηρίχτηκε ενθέρμως από το Δήμαρχο κο Κόλια.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε κάθε προσδοκία και κατά γενική ομολογία η αισθητική ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Ο χώρος μεταμορφώθηκε και αναδείχθηκε εξελισσόμενος σε μία μικρή Βουλή.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Πρόεδρος του Δ.Σ, στις ομιλίες τους, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους συναδέλφους της Δημοτικής Ομάδας, όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους δημοτικούς υπαλλήλους, την Τεχνική Υπηρεσία και το δυναμικό της, τους εξωτερικούς συνεργάτες που ανέλαβαν διάφορες εργασίες και όλους όσους συνέδραμαν καθοριστικά και ουσιαστικά στην επίτευξη του κοινού σκοπού.

Επιπρόσθετα, ευχαρίστησαν τις αρχές και τον κόσμο που παρέστη στα εγκαίνια και τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή της Δημοκρατίας στον
τόπο μας.

Στο τέλος ακούστηκαν ευχές για τις γιορτινές μέρες και προσφέρθηκαν γιορτινά εδέσματα στους παρευρισκομένους.

IMG_20211220_102503_542.jpg

IMG_20211220_102503_562.jpg

ADVERTORIALS