Χ Κόκκινος: Η "δικομανία" και η εμπάθεια συντρίβεται από τον πολιτικό πολιτισμό και τους συνεχείς αγώνες!

Πολιτικη Σάββατο, 11η Δεκεμβρίου 2021
0e43eae9ee2943bf9ecd6ae5477c7fa5.jpg

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ρόδος 11.12.21


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η "δικομανία" και η εμπάθεια συντρίβεται από τον πολιτικό πολιτισμό και τους συνεχείς αγώνες!

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ " μιλώντας σε ΜΜΕ με αφορμή:

- την πρόσφατη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που δικαιώνει ανθρώπους που υπηρετούν τα κοινά (Π. Κουνάκης και Α. Ανανίας) και "καταρρίπτει" την εναντίον τους μηνύση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκου!

-τις μηνύσεις και αγωγές που έχουν δεχτεί δημοσιογράφοι και ενεργοί πολίτες από τον κ. Χατζημάρκο το τελευταίο χρονικό διάστημα!

-τον πρωτοφανή και άδικο διωγμό που έχω υποστεί ο ίδιος από μηνυτήριες αναφορές και εμπαθείς μαρτυρίες και κατηγορίες εναντίον μου από στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου (Χατζημάρκος, Ζαννετίδης, Μπάρδος) και την δικαίωση μου από την Ελληνική Δικαιοσύνη,
δήλωσα τα εξής :

"Είναι θλιβερό και πρωτόγνωρο σε ένταση και αριθμό το φαινόμενο των μηνύσεων και αγωγών που έχει καταθέσει ο κ. Χατζημάρκος. Οι πολιτικές διάφορες λύνονται με πολιτικούς αγώνες και την λαϊκή ετυμηγορία. Η συνεχής προσπάθεια κάποιων να εμπλακεί η Ελληνική Δικαιοσύνη και να λύσει ζητήματα ενώ υπάρχει η δυνατότητα να λύνονται με διάλογο και συνεννόηση, προκαλεί οργή και αγανακτηση. Δημιουργεί διχασμό και νοσηρο πολιτικό περιβάλλον.
Σέβομαι τα δικαιώματα και την προσωπικότητα κάθε πολίτη αλλά η έννοια του αλληλοσεβασμού και η ψυχραιμία πρέπει να "πρυτανεύσει" και να μην ασκούν κάποιοι "πίεση σε ασθενέστερους" πολίτες εκμεταλλευόμενοι την δύναμη της πολιτικής θέσης τους!
Όσοι υπηρετούν τα κοινά και σε θέσεις ευθύνης πρέπει να αντιληφθούν ότι οφείλουν και να δέχονται τον αντίλογο, την πολιτική κριτική και την διαφορετική άποψη!
Το σίγουρο είναι ότι ο πολιτικός πολιτισμός
και οι συνεχείς αγώνες συντρίβουν την εμπάθεια και την "δικομανία"!

ΥΓ:"Έχει ο καιρός γυρίσματα" όπως επισημαίνει ο θυμόσοφος λαός μας!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
revma_091011.jpg
Πολύωρη διακοπή ρεύματος λόγω ζημιάς στο εργοστάσιο του ΔΕΔΔΗΕ στο Μαστιχάρι

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής σημειώθηκε το black out. Μέχρι τις 12 θα επανέλθει το ρεύμα σε όλο το νησί.

stighmiotipo-othonis-2025-07-06-093245.png
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ έρχονται στην Κω

Μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 18 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλίου

foibosdrone.jpg
kos3x3.gr: Οδηγός για το μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός της Κω

Το kos3x3.gr είναι μια πλήρως οργανωμένη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, ιδανική για όσους θέλουν να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν το τουρνουά.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Δευτέρα, 7 Ιουλίου 4:40ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency