Γ Χατζημάρκος: Επιτέλους Θα φωτιστεί όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού της Κω

Γ Χατζημάρκος: Επιτέλους Θα φωτιστεί όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού της Κω

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας για την παρουσίαση της μελέτης για την «Ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στην Κω», ενημέρωσε το κοινό για την εξέλιξη δύο σημαντικών έργων! Του ηλεκτροφωτισμού του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου του νησιού και την υπηρεσία Road Safety Patrol!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις του κ Χατζημάρκου!

''5 εκατομμύρια ευρώ ήταν ο προϋπολογισμός του έργου για τον ηλεκτροφωτισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού, επιτέλους Θα φωτιστεί όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού της Κω! Πιστεύω μέχρι τον Μάϊο εάν μπορέσουμε, να είναι φωτισμένο!

Ξεκινάμε άμεσα, γιατί ολοκληρώθηκε και η σχετική διαδικασία και ο έλεγχος από το ελεγκτικό συνέδριο και έτσι μπορούμε αφού έχουμε το πράσινο φως να υπογράψουμε, την πρώτη στην ιστορία υπηρεσία πάνω σε οδικό δίκτυο! Τα περίφημα Road Safety Patrols! Θα δείτε κάποια κόκκινα αυτοκίνητα, σε λίγο, να περιπολούν το οδικό σας δίκτυο και να κάνουν παρεμβάσεις καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα! Πολύ Ευρωπαϊκό για την Ελλάδα αλλά αυτή είναι η Ελλάδα που εμείς υπηρετούμε! Είναι μια Ελλάδα που είναι στην καρδιά της Ευρώπης! Είναι στην άκρη γεωγραφικά , σε όλα τα άλλα είναι στην καρδιά της Ευρώπης, είναι η ίδια η Ευρώπη!''

Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις!

ADVERTORIALS