Επανεκλογή του Βασίλη Α. Υψηλάντη στη θέση του Πρόεδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και στη θέση του Αντιπροέδρου της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων

Επανεκλογή του Βασίλη Α. Υψηλάντη στη θέση του Πρόεδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και στη θέση του Αντιπροέδρου της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων

Επανεκλογή του Βασίλη Α. Υψηλάντη στη θέση του Πρόεδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, του Αντιπροέδρου της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων και ορισμός του στην Εξεταστική Επιτροπή για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ για καμπάνιες και τη λειτουργία των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Διάταξη για τους αλιείς ολοθουρίων σε ΝΣ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Στη σημερινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών της Βουλής και Βιβλιοθήκης της Βουλής ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης επανεξελέγη Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα.

Εξάλλου, με ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο Βασίλης Α. Υψηλάντης θα συμμετάσχει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που συνεστήθη για την διερεύνηση της χρηματοδότησης των ΜΜΕ για την καμπάνια έναντι της πανδημίας και τη λειτουργία των εταιριών δημοσκοπήσεων.

Τέλος με δηλώσεις του ο βουλευτής Δωδεκανήσου εκφράζει την ικανοποίησή του για την συμπεριέλευση στο κατατεθέν ΝΣ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διάταξης που παρατείνει έως 30.04.2022 της εγκατάστασης δορυφορικής παρακολούθησης (VMS) και ηλεκτρονικού ημερολογίου αλιείας (ERS) ενώ κατά την παρέμβασή του στην αρμόδια επιτροπή ζήτησε τη λελογικευμένη αύξηση της ποσόστωσης αλιείας ολοθουρίων στα 600 άτομα από τα 400 που είναι σήμερα.

ADVERTORIALS