Δήμος Κω: Ακατανόητη επίδειξη μικροψυχίας και άγνοιας από την κα Ρούφα, για τη δημιουργία οργανωμένου χώρου στάθμευσης 35 θέσεων, στην οδό Κανάρη

Δήμος Κω: Ακατανόητη επίδειξη μικροψυχίας και άγνοιας από την κα Ρούφα, για τη δημιουργία οργανωμένου χώρου στάθμευσης 35 θέσεων, στην οδό Κανάρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Για τη δημιουργία οργανωμένου χώρου στάθμευσης 35 θέσεων, στην οδό Κανάρη

Ακατανόητη επίδειξη μικροψυχίας και άγνοιας από την κα Ρούφα

Είναι πραγματικά κρίμα για την κα Ρούφα που μετά από 20 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τίποτα δεν έχει μάθει, τίποτα δεν έχει καταλάβει.

Εκτός από συνεχείς δικαιολογίες για την στάση της, χωρίς περιεχόμενο και γνώση, αποκαλύπτει την πλήρη άγνοια της.

Η υπόθεση ενοικίασης, για χώρο στάθμευσης, του οικοπέδου της αεροπορίας στην οδό Κανάρη είναι αποκαλυπτική.

Προτείνει δήθεν, εξαγορά του ακινήτου εκ των υστέρων, σε μια διαδικασία που έχει φτάσει στο τέλος της, όταν η ίδια ψήφισε την υπ΄αριθμό 84 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2 Απριλίου 2021, η οποία αναφέρεται σε μίσθωση ακινήτου.

Τα πράγματα είναι απλά.

Κλασσική περίπτωση μικροψυχίας και πλήρους άγνοιας, ανθρώπου που δεν θέλει το καλό του τόπου και των συνδημοτών μας.

Όσον αφορά στα όσα επικαλείται, δήθεν ως τεκμηρίωση των λεγομένων της, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά.

Στις 05/7/2021 δημοσιεύτηκε η διακήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου μας, για τη μίσθωση ακινήτου στην ευρύτερη περιοχή της «Κανάρη» για τη στάθμευση οχημάτων.

Η προθεσμία έληξε στις 26/7/2021 δίχως να κατατεθεί καμία προσφορά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως ο νόμος ορίζει, ο Δήμος κατέληξε στην απ΄ευθείαςμίσθωση του ακινήτου από τον ιδιοκτήτη του, την Πολεμική Αεροπορία, η οποία δεν δύναται να το πουλήσει αλλά μόνο να το ενοικιάσει.

Όπως γίνεται αντιληπτό από όλους, η κα Ρούφα αντέδρασε ζημιώνοντας τους συνδημότες μας γιατί δεν θέλει επωφελείς λύσεις για τον τόπο μας.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS