Χ. Κόκκινος: έχω κηρυχθεί αμετάκλητα αθώος στην υπόθεση που αφορούσε το ποινικό σκέλος για την υπόθεση της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε.

Πολιτικη Δευτέρα, 8η Νοεμβρίου 2021
e3ed3e0d20bafbdcf543f4120de93768.jpg

<<ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ>>

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε.

Με αφορμή τις κακόβουλες φήμες , που εσκεμμένα κάποιοι καλλιεργούν, ενημερώνω ότι έχω κηρυχθεί αμετάκλητα αθώος στην υπόθεση που αφορούσε το ποινικό σκέλος για την υπόθεση της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. , εταιρίας , με κύριο εταίρο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ν.Α.) .

Θυμίζω, ότι η ταλαιπωρία μου είχε ξεκινήσει από μεθοδευμένη για την εξόντωσή μου έρευνα με εντολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου , που έγινε για εμένα (χωρίς εμένα !;) το Νοέμβριο του 2015….

Στη συνέχεια, υπήρξε και αναφορά προς την Ελληνική Δικαιοσύνη, από τονΠεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκο ., ο οποίος, μαζί με τους Φ. Ζαννετίδη και Χ. Μπάρδο, παρέστησαν στην εν λόγω δίκη, ως μάρτυρες κατηγορίας μου, παραθέτοντας ανερμάτιστα στοιχεία . Έχει εκδοθεί στις 01/10/2021 Υπηρεσιακή Βεβαίωση, σχετικά με την πρόσφατη υπ΄αριθμ. 181/21-05-2021 αθωωτική δικαστική απόφασητου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, η οποία με κήρυξε αθώο και επιβεβαιώνει και την Αμετάκλητη Αθωότητά μου.

Από τα παραπάνω τεκμαίρεται σχετικά με την ηγεσία της Π.Ν.Α. :

Α) ή δεν έγινε δεκτή αίτηση Αναίρεσής της στον Άρειο Πάγο, ώστε να ελεγχθεί η ως άνω δικαστική απόφαση , εκ νέου

ή

Β) οι ενδιαφερόμενοι ….δεν πίστευαν σε αυτό που εις βάρος μου ισχυρίστηκαν και δεν προχώρησαν σε περεταίρω δικαστικές ενέργειες, για τις οποίες θα βίωναν ένα νέο ΄΄ Βατερλώ΄΄.

Θυμίζω ότι και στο Πειθαρχικό σκέλος, της συγκεκριμένης υπόθεσης , η οποία εξετάστηκε από τρεις (3) Εφέτες και δύο (2) Αιρετούς των Ο.Τ.Α, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Α.Δ.Α.) τον Ιούνιο του 2020 και στην Απόφαση του Συντονιστή της Α.Δ.Α. , η έκβαση ήταν θετική για το πρόσωπό μου!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΎ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ>>- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΡΟΔΟΥ

-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝ. Π. Ε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-09-080048.png
IRIS: Νέο, αυξημένο όριο στις συναλλαγές από χθες 8 Ιουλίου

Αυξήθηκαν στα 1.000 ευρώ τα ημερήσια όρια μέσω IRIS, με 500 ευρώ για P2P και 500 ευρώ για P2B

stighmiotipo-othonis-2025-07-09-075809.png
Επιστροφή ενοικίου: Απλοποιείται η διαδικασία για τα έως 800 ευρώ - Τι αλλάζει

Ηλεκτρονικός έλεγχος αντί για τον κωδικό 081 - Δύο ευκαιρίες για τροποποιητική χωρίς πρόστιμο - Διευκρινίσεις Πετραλιά

endooikogeneiaki-bia.jpg
Ανησυχητικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας τις τελευταίες ημέρες στην Κω - Συνελήφθη μέχρι και ανήλικος

3 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στην Κω, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας. Οι δύο συλληφθέντες είναι αλβανικής καταγωγής και ο τρίτος Ρουμάνος.

nosokomeio5.jpg
Αιφνίδιος θάνατος 38χρονης τουρίστριας από το Βέλγιο

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Τετάρτη, 9 Ιουλίου 10:10ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency