Η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ με θέμα «Οι πραγματικές στοχεύσεις της αξιολόγησης και οι θέσεις του ΚΚΕ για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών»

Η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ με θέμα «Οι πραγματικές στοχεύσεις της αξιολόγησης και οι θέσεις του ΚΚΕ για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών»

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τομεακή Επιτροπή Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ 

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Τομεακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ με θέμα «Οι πραγματικές στοχεύσεις της αξιολόγησης και οι θέσεις του ΚΚΕ για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών» με ομιλητή τον Αχ. Ζορμπά στέλεχος του Κόμματος και μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ.

Παρουσιάστηκε και αναδείχθηκε η πραγματική στόχευση της «αξιολόγησης» που προσπαθεί με αυταρχισμό  και καταδικαστικές αποφάσεις να υλοποιήσει η κυβέρνηση. Η παραπέρα υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου , η ένταση των ταξικών φραγμών στη μόρφωση των παιδιών, η απαξίωση του παιδαγωγικού ρόλου των εκπαιδευτικών.

Το ΚΚΕ σταθερά στέκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών που αυτό το διάστημα αντιπαλεύουν την αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης. Με όλες του τις δυνάμεις βάζει εμπόδια στις στοχεύσεις της κυβέρνησης να μετατρέψει ακόμη περισσότερο το δικαίωμα στην μόρφωση σε  εμπόρευμα.

Ταυτόχρονα αναδεικνύει την αναγκαιότητα  μιας άλλης κοινωνίας,του σοσιαλισμού που στο επίκεντρο  της θα έχει την λαϊκή ευημερία.

Στο σχολείο αυτής της κοινωνίας , οι μαθητές θα παίρνουν σύγχρονη, ολόπλευρη μόρφωση ,θα διαμορφώνουν ελεύθερες προσωπικότητες.

Τέλος η ΤΕ Β.Σ.Δωδ/σου του ΚΚΕ , απηύθυνε κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης για να οργανώσουμε την πάλη μας για τα προβλήματά μας, να φέρουμε τις ανάγκες στο προσκήνιο, να αναμετρηθούμε με τους μεγάλους ενόχους για την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα, την εξουσία του κεφαλαίου και τους συμμάχους της, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι μόνο ο λαός μπορεί  να σώσει τον λαό, όταν βαδίσει αποφασιστικά στον δρόμο της ανατροπής για να πάρει ο ίδιος στα χέρια του το τιμόνι της εξουσίας.

6δκτθγη.JPG

68λδυθκηξμ.JPG

ADVERTORIALS