Επαρχείο Κω - Νισύρου: Η σήμανση στους κυκλικούς κόμβους της Αντιμάχειας και του Αεροδρομίου της Επαρχιακής οδού Κω-Χωρίων

Επαρχείο Κω - Νισύρου: Η σήμανση στους κυκλικούς κόμβους της Αντιμάχειας και του Αεροδρομίου της Επαρχιακής οδού Κω-Χωρίων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

                           ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΩ - ΝΙΣΥΡΟΥ

                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Προς αποφυγή σύγχυσης των οδηγών όσον αφορά την σήμανση στους κυκλικούς κόμβους της Αντιμάχειας και του Αεροδρομίου της Επαρχιακής οδού Κω-Χωρίων, σας υπενθυμίζουμε τις εξής πινακίδες σήμανσης του ΚΟΚ που έχουν τοποθετηθεί στους κυκλικούς κόμβους:

  

          9-0iou.JPG            Κ-30: Προσέγγιση σε κυκλική υποχρεωτική πορεία.

kljhugy.JPGΡ-1: Υποχρεωτική παραχώρηση προτεραιότητας. Η πινακίδα αυτή σημαίνει ότι στον κόμβο προ του οποίου τοποθετούνται, οι οδηγοί πρέπει να παραχωρούν την προτεραιότητα στα οχήματα, τα οποία κινούνται στην άλλη οδό.

                      

                 0897k8j7t.JPG  P-3: Οδός προτεραιότητας.

    

Η Επαρχιακή οδός Κω-Κεφάλου πλέον είναι οδός προτεραιότητας που σημαίνει ότι οι κινούμενοι σε αυτή την οδό έχουν προτεραιότητα όταν εισέρχονται στους κυκλικούς κόμβους. Οι κινούμενοι στις οδούς Μαστιχάρι, Αντιμάχεια, Καρδάμαινα, αεροδρόμιο, παραχωρούν προτεραιότητα στους κινούμενους επί των κυκλικών κόμβων.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

 

 

                        Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS