Συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος της Κω Αριστοτέλης Α. Παυλίδης, με αφορμή τη διημερίδα Ιπποκρατικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 16 Οκτωβρίου στο «Ιπποκράτειον Μέλαθρον» στο νησί της Κω!
Στις δηλώσεις του ο κ Παυλίδης σημείωσε πως η τελετή απόδοσης του όρκου του Ιπποκράτη από τους πρωτεύσαντες των 7 Ιατρικών Σχολών της Ελλάδας αλλά και σχολών του εξωτερικού, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, μετά από 3 χρόνια λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της COVID-19, με τους συμμετέχοντες στη διημερίδα να ανέρχονται στους 70!
Τη διημερίδα συνδιοργανώνουν το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα, ο Δήμος Κω, το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών, ο Ιατρικός Σύλλογος Κω καθώς και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, ενώ στις εκδηλώσεις συμμετέχουν το Υπουργείο Εξωτερικών, Ιατρικές Σχολές Πανεπιστημίων, Ιατρικοί Σύλλογοι από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας & το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, η Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκρατειου Πνεύματος καθώς και η Συνεργασία ΔΡ.Ε.Π.ΠΟ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ!
Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα αλλά και το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου του κ. Αριστοτέλη Α. Παυλίδη!
Μια ουσιαστική και συμβολική στήριξη προς τις οικογένειες των μικρών ακριτικών νησιών από το Γιάννη Χαλίκο, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Στο θεατράκι της Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού.
Δείτε το πρόγραμμα προβολών.