Η συνέντευξη τύπου του Αριστοτέλη Α. Παυλίδη με αφορμή τη διημερίδα Ιπποκρατικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 16 Οκτωβρίου στην Κω

Η συνέντευξη τύπου του Αριστοτέλη Α. Παυλίδη με αφορμή τη διημερίδα Ιπποκρατικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 16 Οκτωβρίου στην Κω

Συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος της Κω Αριστοτέλης Α. Παυλίδης, με αφορμή τη διημερίδα Ιπποκρατικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 16 Οκτωβρίου στο «Ιπποκράτειον Μέλαθρον» στο νησί της Κω!

Στις δηλώσεις του ο κ Παυλίδης σημείωσε πως η τελετή απόδοσης του όρκου του Ιπποκράτη από τους πρωτεύσαντες των 7 Ιατρικών Σχολών της Ελλάδας αλλά και σχολών του εξωτερικού, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, μετά από 3 χρόνια λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της COVID-19, με τους συμμετέχοντες στη διημερίδα να ανέρχονται στους 70!

DSC_5598.JPG

Τη διημερίδα συνδιοργανώνουν το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα, ο Δήμος Κω, το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών, ο Ιατρικός Σύλλογος Κω καθώς και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, ενώ στις εκδηλώσεις συμμετέχουν το Υπουργείο Εξωτερικών, Ιατρικές Σχολές Πανεπιστημίων, Ιατρικοί Σύλλογοι από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας & το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, η Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκρατειου Πνεύματος καθώς και η Συνεργασία ΔΡ.Ε.Π.ΠΟ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα αλλά και το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου του κ. Αριστοτέλη Α. Παυλίδη!

hgjvjbnm.JPG

ouiyumhgdngcv.JPG

rhtjfyjhj.JPG

DSC_5597.JPG

ADVERTORIALS