Κ. Καϊσερλης: Ελπίζω το μήνυμα των εκλογών στο ΔΙΙΚΩ να το λάβει σοβαρά υπόψη η διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και οι τοπικές αρχές μας

Κ. Καϊσερλης: Ελπίζω το μήνυμα των εκλογών στο ΔΙΙΚΩ να το λάβει σοβαρά υπόψη η διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και οι τοπικές αρχές μας

Δήλωση του Κώστα Καϊσερλη


 

Αγαπητοί φίλοι,

Ο λαός της Κω μέσω των επιστημόνων του που συμμετείχαν στις εκλογές του Ιπποκρατείου Ιδρύματος απάντησαν στον υιό Μανούση που επιχειρεί επί μία εικοσαετία να παραχαράξει την ιστορία.

Στις χθεσινές εκλογές του ΔΙΙΚΩ για την εκλογή του 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου ο Νίκος Μανούσης υιός του αποστάτη Μανούση δεν εξελέγη!

Ήταν η απάντηση σε όσους απροκάλυπτα επιχειρούν να αλλοιώσουν τα ιστορικά ντοκουμέντα με σκοπό την αποκατάσταση της στιγματισμένης με την προδοσία ενός λαού μνήμης συγγενούς των!

Στην ουσία η μη εκλογή του δεν αφορούσε τον ίδιο ως επιστήμονα, αλλά την προσπάθεια του να επαναφέρει στην μνήμη και ίσως στην πράξη την διχαστική, αδελφοκτόνα με μίσος περίοδο.

Μια περίοδο που έκλεισε για πάντα μετά από μια 2χρονη νόθα διακυβέρνηση στην οποία συμμετείχε ο αποστάτης Μανούσης. Μετά από μια 7χρονη δικτατορία. Και μετά από την λαβωματιά του εθνικού μας κορμού στην Κύπρο!

Μια σκοτεινή περίοδο που έκλεισε με τους δύο ηγέτες, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου να διώχνουν για πάντα τον Βασιλιά και να αποκλείουν μια νέα αποστασία!

Ελπίζω το μήνυμα των εκλογών στο ΔΙΙΚΩ να το λάβει σοβαρά υπόψη η διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και οι τοπικές αρχές μας. Ελπίζω άμεσα να αποκαθηλώσουν την επαίσχυντη πλάκα που μας γυρίζει στην εποχή του διχασμού. Θα περιμένω με υπομονή λίγες ημέρες.

Φιλικά Κώστας Καϊσερλης

ADVERTORIALS