Χ. Κόκκινος: Ανήθικη, αυθαίρετη, παραβατική και οργανωμένη η παραποίηση και η απόκρυψη της αθωωτικής δικαστικής μου αποφάσης από την ηγεσία της Π. Ν. Α και το Γραφειο Τύπου της

Χ. Κόκκινος: Ανήθικη, αυθαίρετη, παραβατική και οργανωμένη η παραποίηση και η απόκρυψη της αθωωτικής  δικαστικής μου αποφάσης από την ηγεσία της Π. Ν. Α και το Γραφειο Τύπου της
"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 
        ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
Ανήθικη, αυθαίρετη, παραβατικη   και οργανωμένη η παραποίηση και η απόκρυψη της αθωωτικής  δικαστικής μου αποφάσης από την ηγεσία της Π. Ν. Α και το Γραφειο Τύπου της. 
Η πολιτική  αθλιότητα,  η αλαζονεία και η εμπάθεια με την οποία  κινείται η ηγεσία της Περιφερειακής  Αρχής Ν. Αιγαίου είναι γνωστή πλέον στην κοινωνία μας. 
Είναι επίσης σαφέστατο ότι ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος - που έχει σοβαρές εκκρεμότητες με την Ελληνικη Δικαιοσύνη - όχι μόνο δεν τις σταματά αλλά αντίθετα με τη στάση του "εξουσιοδοτει " το Γραφείο Τύπου - "πολιτικού ρύπου" της Π. Ν. Α. και  καποιους πρόθυμους εμμισθους με δημόσιο χρήμα συνεργάτες τους να συνεχίζουν το ρεσιτάλ οργανωμένης ανηθικότητας! 
Με τις συχνές  προσωπικές επιθέσεις και τους πολιτικούς διωγμους(που τους είναι "μπούμερανγκ") δεν λύνουν τα προβλήματα του τόπου, φαίνεται η πολιτική τους γύμνια και η ανικανότητα, προκαλούν την κοινωνία και επιβαρύνουν τη θέση τους! 
Η περίπτωση του Χ. Ευστρατίου (Χωρικού Αντιπεριφερειαρχη Δωδεκανησου) "εκλεκτου" του κ. Χατζημάρκου, μάλλον είναι  για το βιβλίο "Γκινες " διότι θυμίζουμε:
-Στην πρώτη θητεία του (2014-2019) και ως εντεταλμένος Περιφερειακος Σύμβουλος  για θέματα Πολιτικής Προστασίας δεν συνεργάστηκε ΠΟΤΕ πάρα τις προφορικές και εγγραφές προσκλήσεις μου ως υπεύθυνος που ήμουν κατά νόμο για τα ανώτερα θέματα! 
-Δημιούργησε ζητήματα σε συνεδρίαση του Συντονιστικου Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανησου με προσωπική και ανερμάτιστη επίθεση εναντίον μου και αποχώρηση... αλλά στις υπόλοιπες συνεδριάσεις παριστατο... λες και εξελειπαν οι λόγοι που έκανε στο παρελθόν "σαματα"...! 
-Υπήρξε πολιτικά  υπεύθυνος στο Γραφείο Κίνησης της Π. Ν. Α. και είχε στη διάθεσή του μέσα να κινηθεί όταν κάποιοι.... που δεν τα είχαμε τον ψάχναμε! Είχε και την εποπτεία για τη συντήρηση, τα ανταλλακτικά και τις βλάβες των οχημάτων (λάστιχα, λάδια, μίζες, ντιζες κτλ)! 
Για αυτές- και πιθανότατα άλλες υπηρεσίες που υποψιαζομαστε - ο κ. Χατζημάρκος τον τοποθέτησε Χωρικό Αντιπεριφερειαρχη Δωδεκανησου το 2019 και τον εμπιστεύεται και  σε άλλες θέσεις ευθύνης. Σίγουρα έχουν - σύμφωνα με τα δημοσιευμένα βιογραφικα τους - και ίδια προσόντα (απόφοιτοι λυκείου) και στην εποχή της" αριστείας" που ζούμε μπορούν να εκπροσωπούν με "λαμπρότητα" την Π. Ν. Α.
Ίσως να τον προορίζει και για διάδοχο του αφού στελέχη με τυπικά και ουσιαστικά προσόντα (π.χ. Σωτριλης, Φλεβάρης, Κουνακης, Ανανιας, Ζωγραφίδης κ.α.) μάλλον δεν είχαν τις  αρετές  του κ. Ευστρατιου! 
 Ίσως   ξέχασαν οι κ. Χατζημάρκος και Ευστρατίου πως πρόσφατα κάηκαν πάνω από 12.000 δασικά στρέμματα, καταστράφηκαν περιουσίες σε Ρόδο, Κω, Πάρο και έκλεισε η ΕΤΑΙΡΠΡΟΦΥΚΑ! 
Τώρα ανέλαβε αυτός και η " παρέα του"  να εμφανίζουν σκόπιμα και... μετά από  τρεις( 3) μήνες, την πανηγυρική αθώωση μου στο Τριμελές Πλημμελειοδικειο Ρόδου στις 21.5 21, ως "έλλειψη ηθικού πλεονεκτήματατος " , να εμφανίζουν με δόλο  αποσπασματικα την αθωωτική απόφαση που είναι "κόλαφος" στις ορέξεις και στις πρακτικές τους και δεν απαντούν ΠΟΤΕ στα πολιτικά ζητήματα και τις πολιτικές προτάσεις που θέτω όπως στο  πρόσφατο  Δελτίο Τύπου για τα ζητήματα που προκύπτουν στο πρόγραμμα "Νησίδα"  της  Π. Ν. Α.! 
Σε  αυτά που επιλεχτικα  λένε και σκόπιμα γράφουν και που καταλήγουν να είναι ύβρεις και κατ εξακολούθηση προσωπικές-προσβλητικες  επιθέσεις  και όχι πολιτικές θέσεις
                    καλώ 
τον κ. Ευστρατίου, το Γραφείο Τύπου της Π. Ν. Α. τον κ. Χατζημάρκο που τους τοποθέτησε και τους συντηρεί στις θέσεις τους και τα στελέχη της Ενεργειακής Α. Ε. 
να  δώσουν στη δημοσιότητα :
1)δικαστική αποφαση που με  υποχρεώνει να καταβαλω χρήματα για υπηρεσιακες  μετακινησεις μου στην "Ενεργειακή Α. Ε." (θυμίζω ότι δεν έχετε απαντήσει και σε έγγραφο μου που αφορά υπηρεσιακες μετακινησεις  μου 2017-2019 στην Π. Ν. Α. και έχω καταβάλει ο ίδιος τις δαπάνες και δεν πραξατε  τις υποχρεώσεις σας...) 
2)να αναρτήσουν ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις μου(που περιέχουν αναλυτικά τις πολιτικές θέσεις και τις απαντήσεις μου στις προσωπικές - προσβλητικες  επιθέσεις τους ) στην ιστοσελίδα και στο Facebook της Π. Ν. Α. και του γραφείου τύπου της. 
3)Να δώσουν στη δημοσιότητα ΟΛΗ την 181/21.5.21 ΑΘΩΩΤΙΚΗ  για εμένα Απόφαση του Τριμέλους Πλημμελειοδικειου Ρόδου και όχι το μέρος που αυτοί δημόσια  ερμηνεύουν εσκεμμένα όπως τους βολεύει(θα δούμε τι γράφει για τον κ. Χατζημάρκο, τον κ. Ζαννετιδη, τον κ. Μπαρδο που ήταν μάρτυρες κατηγορίας... αλλά αν δικαιώνει και τον κ. Μπαρακα μαρτυρα υπέρασπισης μου...) 
4)Να ενημερώσουν την κοινή γνώμη πόσα χρήματα  του Δημοσίου δαπάνησε η "Ενεργειακή Α. Ε." στην δικαστική διαμάχη εναντίον μου που δικαιώθηκα (τα  χρήματα που διεθεσα και δικαιώθηκα δίπλα και στην. Ελληνική Δικαιοσύνη  και στο Πειθαρχικό στην  Αποκεντρωμενη Διοίκηση Αιγαίου ήταν προσωπικά μου.....) 
5)Τις εκκρεμότητες που έχουν με την Ελληνική Δικαιοσύνη ο κ. Χατζημάρκος, στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου και Ειδικοι Σύμβουλοι και Συνεργάτες που επέλεξαν! 
6)Το αποτέλεσμα της αίτησης αναιρεσης τους στον Άρειο Πάγο  ή την αδυναμία τους   να το πράξουν για την ΑΘΩΩΤΙΚΗ μου απόφαση του Τριμέλους Πλημμελειοδικειου Ρόδου 181/ 21.5.21  που αφορά τις υπηρεσιακες μετακινήσεις μου στην Ενεργειακής Α. Ε.! 
Ας το πράξουν άμεσα να μάθει η κοινωνία και τότε  θα μιλήσουμε για το ποιος έχει το ηθικό πλεονέκτημα και με ποιους  ίσως - θα ασχοληθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη σύντομα! 
Υπενθυμίζω  ότι αν δεν το πράξουν τα προβλήματα των  ηθικολογων μεγαλώνουν! 
ΥΓ1 :Είναι τιμή μου που σπούδασα εργαζόμενος και δημιούργησα και προχωρώ στη ζωή μου. Ευτυχώς δεν βρήκα καμιά  επιχείρηση των γονιών μου, δεν χαρτοπαιζα και δεν την έβαλα σε χρέη
Επίσης δεν χρωστώ σε τράπεζες και την ίδια ώρα δεν  κάνω προκλητική ζωή σε πάρτυ, σε κότερα και ελικόπτερα όπως κάποιοι άλλοι! 
ΥΓ2. Τα προβλήματα της κοινωνίας μεγαλώνουν....Δωστε - έστω - κάποιες λύσεις.... αν μπορειτε... ! Λεφτά και μέσα στην Π. Ν. Α έχετε αρκετά. 
Την κοινωνία και το δημόσιο χρήμα το σέβομαι και  υπερασπιζομαι τόσο  εγώ και οι συνεργάτες μου και στεκόμαστε ... ενάντια στην πολιτική αναλγησία, στους πολιτικά ανίκανους και επικίνδυνους και τις σπαταλες! 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ" 
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ
ADVERTORIALS