Δήμος Κω: Δεν πείθει η "απολογία Κυρίτση" για το γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

Δήμος Κω: Δεν πείθει η "απολογία Κυρίτση" για το γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Δεν πείθει η «απολογία Κυρίτση» για το γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

Ο επικεφαλής της δημοτικής μειοψηφίας κ. Κυρίτσης άρχισε πάλι τις συγγνώμες, έστω με έμμεσο τρόπο, και προσπαθεί να χρεώσει αλλού την αποτυχία του στα χρόνια που διοίκησε το Δήμο.

Πέρασαν 20 χρόνια εμπλοκής του στα δημοτικά πράγματα και η τελευταία 5ετία αδράνειας και καλοπέρασης, από την οποία τον απάλλαξαν οι συμπατριώτες μας, για να νιώσει την ανάγκη να απολογηθεί για την εγκατάλειψη που άφησε το γήπεδο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ».

Έπρεπε να αναλάβει η δημοτική αρχή του Θεοδόση Νικηταρά για να ξαναγεννηθεί το γήπεδο και να χαρούν οι συμπατριώτες μας που το θέλουν στολίδι στις αθλητικές υποδομές του νησιού μας.

Αυτή είναι και η μοναδική αλήθεια.

Η σημερινή δημοτική αρχή διεκδικεί, εργάζεται και παράγει έργο.

Όσον αφορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Δικαίου, υπόλογοι για το ότι τίποτα δεν έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι, εκτός από τον κ. Κυρίτση για τα χρόνια της δημαρχίας του, και τα ενεργά στελέχη του, με κορυφαίο ρόλο στον τότε Δήμο Δικαίου, που άλλωστε ο ίδιος κατηγορούσε για αδράνεια και ότι τίποτα δεν πρόσφεραν.

Οι συνδημότες μας πάντως να είναι σίγουροι.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς διεκδικεί καθημερινά και θα πετύχει, όσα εμπόδια και αν δημιουργεί ο στείρος αντιπολιτευτικός αρνητισμός τους.

Στο Λινοπότι θα κατασκευαστεί και το νέο Νοσοκομείο και το Κλειστό Γυμναστήριο Δικαίου.

Γραφείο Τύπου 

ADVERTORIALS