ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: Πως άραγε νιώθουν οι πολίτες που δεν έχουν νερό, ακούγοντας τον κ.Ζαχαρό να τους λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι όλα τα έχει καλώς καμωμένα;

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: Πως άραγε νιώθουν οι πολίτες που δεν έχουν νερό, ακούγοντας τον κ.Ζαχαρό να τους λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι όλα τα έχει καλώς καμωμένα;

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: Πως άραγε νιώθουν οι πολίτες που δεν έχουν νερό, ακούγοντας τον κ.Ζαχαρό να τους λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι όλα τα έχει καλώς καμωμένα;. ”

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 κ. Μηνάς Κιάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η ανακοίνωση του κ.Ζαχαρού, παρά το νεαρό της ηλικίας του, περιλαμβάνει ψέματα, αλαζονεία, έπαρση και αποπνέει καθεστωτισμό.

Πως άραγε αισθάνονται οι πολίτες στην Κέφαλο που δεν έχουν νερό, ακούγοντας τον, να τους λέει ότι όλα είναι καλά και ότι δεν συμβαίνει τίποτα;

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν υπήρξε τόσο έντονο και σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης όχι μόνο στην Κέφαλο αλλά και σε άλλες περιοχές της Κω.

Και όλα αυτά με το νησί να έχει το 50% της τουριστικής κίνησης και της κατανάλωσης του 2019.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ψέματα, τις ανακρίβειες και τις προσωπικές επιθέσεις του κ.Ζαχαρού, περιορίζομαι να επαναλάβω:

-Παραδώσαμε ενταγμένα έργα σε χρηματοδοτικά προγράμματα ύψους 35,4 εκ.ευρώ.

-Η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει εντάξει κανένα μεγάλο έργο, απλά έχει καταθέσει μόνο δύο προτάσεις.

-Την περίοδο 2011-2014 έγιναν 17 έργα από τη ΔΕΥΑΚ . Την περίοδο 2015-2018 έγιναν 84 έργα.

-Παραλάβαμε ταμειακά διαθέσιμα 1,9 εκ, ευρώ και παραδώσαμε ταμειακά διαθέσιμα πάνω από 6,5 εκ.ευρώ..

Από εκεί και πέρα, υπέρτατος κριτής είναι ο ίδιος ο πολίτης. Αυτός θα κρίνει και θα συγκρίνει πότε ήταν καλύτερη η κατάσταση με την υδροδότηση.

Για τον κ . Ζαχαρό ισχύει το ‘’ τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι’’.

Του απομένουν δύο χρόνια. Σε αυτά τα δύο χρόνια, ας καθίσει κάτω να δουλέψει για να έχουν νερό η Κέφαλος και τα άλλα χωριά.

Τόσο εγώ όσο και η Δύναμη Αλλαγής -Κως 2023 αλλά και οι άλλες παρατάξεις, όπως πιστεύω, είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τη δημοτική αρχή με την εμπειρία και τις προτάσεις μας.

Και είμαστε έτοιμοι για μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην υδροδότηση και στη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ.’’

ADVERTORIALS