Ευχαριστήρια επιστολή του Επάρχου για την επιτυχή επιχείρηση ενάντια στην πυρκαγιά

Ευχαριστήρια επιστολή του Επάρχου για την επιτυχή επιχείρηση ενάντια στην πυρκαγιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩ - ΝΙΣΥΡΟΥ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω, τον Διοικητή Αντιπύραρχο Καπετανικόλα Ελευθέριο, και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα. Επιπλέον τον Δήμαρχο Κω, κο Νικηταρά Θεοδόση, τον Αντιδήμαρχο, υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κο Καμπουράκη Σταμάτη και το σύνολο των υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας, για την άμεση και επιτυχή επιχείρηση ενάντια στην φωτιά που εκδηλώθηκε στην Κω.

Επίσης την Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, τον Ταξίαρχο κύριο Λουκά και τις αστυνομικές δυνάμεις, το πλήρωμα των ελικοπτέρων του πυροσβεστικού σώματος, τον Ταξίαρχο κο Θεοδόσιο Τριαντάφυλλο και τις στρατιωτικές δυνάμεις.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους ιδιώτες, των οποίων η συμβολή, ήταν εξαιρετικά σημαντική, όπου με την διάθεση των μηχανημάτων τους, από την πρώτη στιγμή κατάφεραν να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς .

Θερμά συγχαρητήρια στους εθελοντές διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, σε όλους τους εθελοντές του νησιού μας, και στους συμπολίτες μας που προσφέρθηκαν και βοήθησαν στο έργο της κατάσβεσης. Αξιέπαινη ήταν και η πρωτοβουλία της προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κας Σβύνου Κωνσταντίνας.

Όλοι οι ανωτέρω, ο καθένας από την θέση και τον ρόλο που του αντιστοιχεί και ενεργώντας συντονισμένα, ανταποκρίθηκαν άμεσα και ακούραστα στο καθήκον τους .

Όπου είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα αδύνατα.

                                                 Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΩ- ΝΙΣΥΡΟΥ

                                                 ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ADVERTORIALS