Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς Πρωταθλητές του ΠΑΣ Ανταγόρα Κω - Το μέλλον τους ανήκει!

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς Πρωταθλητές του ΠΑΣ Ανταγόρα Κω - Το μέλλον τους ανήκει!
Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης βαρών U17-U20 2021 από τον ΠΑΣ Ανταγόρα Κω.
Mε την ιδιότητα μου ως Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Άρσης Βαρών του "ΠΑΣ Ανταγόρας Κω", για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος στις κατηγορίες Under 18 και Under 20. Oι νεαροί αθλητές κατέγραψαν εξαιρετικές επιδόσεις και μας έκαναν όλους ιδιαίτερα υπερήφανους, γι αυτό και αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια τους 8 νεαρούς αθλητές της Άρσης Βαρών του νησιού μας, που ανέβασαν ψηλά τα Δωδεκάνησα και ειδικότερα την Κω κατά το πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Παίδων που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αριδαία.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους εσάς τους Αθλητές, το Τεχνικό Επιτελείο και φυσικά την Διοίκηση του ΠΑΣ Ανταγόρα Κω, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της κατηγορίας παίδων U17 αλλά και εκείνης των εφήβων U20 για το 2021. Επίσης αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου, στους προπονητές Χρήστο Σπύρου και Θεμιστοκλή Νικολακάκη για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά κυρίως για το "ευ αγωνίζεσθαι", την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ήθος που καλλιεργούν και διδάσκουν σε αυτά τα νεαρά παιδιά που είναι πλέον επάξια πρωταθλητές Ελλάδας και αποτελούν παράδειγμα για την σημερινή νεολαία και παράλληλα ελπίδα για το αύριο.

Οι μεγάλες αυτές επιτυχίες μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας κάνουν όλους ιδιαίτερα χαρούμενους μιας και αποτελούν ταυτόχρονα έμπνευση για κατάκτηση και άλλων υψηλότερων αθλητικών στόχων και διακρίσεων στα προσεχή πρωταθλήματα και στις επόμενες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπου και θα συμμετάσχουν οι αθλητές του νησιού μας, τους οποίους οφείλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίξουμε, ενισχύοντας όποτε τομ απαιτούν οι συνθήκες, τις προσπάθειες που καταβάλλουν, καθώς για ακόμη μία φορά τίμησαν το νησί μας, κάτω από αντίξοες κατά γενική ομολογία συνθήκες, παραμερίζοντας κάθε δυσκολία που προέκυψε λόγω της πανδημίας και χάρη στην αγάπη για το άθλημα, την επιμονή και την εργατικότητα τους, κατέκτησαν την κορυφή και μας έκαναν όλους υπερήφανους.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες των αθλητών, που είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο και αξίζει και σε εκείνους ένα μπράβο, καθώς ένα κομμάτι της επιτυχίας και των επιτευγμάτων των νεαρών αθλητών, ανήκει σε εκείνους, διότι καθημερινά συνδράμουν και αυτοί από την δική τους πλευρά με όποιο τρόπο μπορούν, ώστε να επιτευχθούν οι αγωνιστικοί στόχοι των παιδιών τους. Κλείνοντας εύχομαι προσωπικά στους νεαρούς πρωταθλητές καλή πρόοδο, υγεία και πάντα επιτυχίες καθώς ευχή όλων μας είναι να έρθουν και άλλες ανάλογες διακρίσεις, που ανεβάζουν το επίπεδο του αθλητισμού στο νησί μας.



Παναγιώτης Χατζηχριστοφής
Πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ Κω
ADVERTORIALS