Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 25 δωρεάν θέσεων για το Σβουρένειο Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ. Δήμου Κω

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 25 δωρεάν θέσεων για το Σβουρένειο Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ. Δήμου Κω

:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 25 δωρεάν θέσεων για το Σβουρένειο Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ. Δήμου Κω – Ένταξη στη χρηματοδότηση περιόδου 2021-2022

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω ανακοινώνει την ένταξη του Σβουρένειου Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ. Δήμου Κω στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την περίοδο 2021-2022.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι- γυναίκες και άνδρες - να συμπληρώσουν και να υποβάλλουνηλεκτρονικά την «Αίτηση συμμετοχής» στην εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων» )

Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 3η/8/2021 και ώρα 23:59, βάσει του αποδεικτικού τη Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου που θα δίνεται αυτόματα.

Με την υποβολή της Αίτησης, οι αιτούντες δηλώνουν ότι έλαβαν γνώση όλων των όρων, διαδικασιών και στοιχείων συμμετοχής, όπως αναλυτικά αναφέρονται στην υπ’αρ.πρωτ. 9033/16-7-2021 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση επιδιώκοντας στην άμεση εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας, είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων ώστε να τους παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης σχετικά με την συμπλήρωση και υποβολήτης αίτησης, μέσω του υπεύθυνου του Σβουρένειου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ κου Κων/νου Χατζηδαυίδ, τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00 έως τις 15.00 (τηλ. Επικοινωνίας 2242028610).

ΤΕΛΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ

 

ADVERTORIALS