ΚΚΕ Κω: Οι ανέξοδες υποσχέσεις για Νέο Νοσοκομείο

ΚΚΕ Κω:  Οι ανέξοδες υποσχέσεις για Νέο Νοσοκομείο

Σχόλιο Κομματικής Οργάνωση Βάσης Κω

Για τις ανέξοδες υποσχέσεις για Νέο Νοσοκομείο

Ενώ το 4ο κύμα της πανδημίας με τις μεταλλάξεις covid φουντώνει και ο τουρισμός άνοιξε για άλλη μια χρονιά με τα μέτρα προσαρμοσμένα στην προστασία των ξεν/κων ομίλων και των Touroperator   η κατάσταση στο νοσοκομειο της Κω έχει φτάσει στο μη παρέκει .

Oι ανέξοδες υποσχέσεις των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών για το νέο Νοσοκομείο το οποίο έπρεπε να είχε χτιστεί «χτες»,με πειστήρια φωτογραφίες με τον Υφυπουργό Υγείας και τον Δημαρχο Κω, δεν λύνουν το πρόβλημα της υποστελέχωσης κλινικών, της μετακίνησης γιατρών και νοσηλευτών από και προς άλλα νοσοκομεία για να μπορεί να λειτουργεί, την αδυναμία νοσηλείας και θεραπείας σοβαρών περιστατικών , την απουσία πνευμονολόγου εν καιρώ πανδημίας και του εμβολιαστικού κέντρου στην αυλή του νοσοκομείου σε ISO BOX.

Η συντονισμένη προσπάθεια να κρυφτεί η κατάντια «κάτω από το χαλί» ,δεν σβήνει τις υπογραφές των κυβερνήσεωνΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που φιγουράρουν στις πολιτικές  υποχρηματοδότησης ,που υπολογίζουν ως κόστος την προστασία του λαού και δημιούργησαν τα χρόνια κενά , σε ειδικότητες γιατρών , νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού .

Το ΚΚΕ απαιτεί :

Να καλύψει τώρα όλα τα κενά στο νοσοκομείο της Κω και στα ΚΥ Κω και Αντιμάχειας με μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων για να ανταπεξέλθει το Νοσοκομείο και το προσωπικό του στις αυξημένες ανάγκες από την πανδημία τόσο στην νοσηλεία όσο και στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Καθολικό πρόγραμμα δημόσιου δωρεάν εμβολιασμού, με εξαντλητική ενημέρωση, πλήρη προληπτικό έλεγχο και σταθερή παρακολούθηση

Να ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας υγείας εργαζομένων στους χώρους δουλειάς.

Μέτρα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 

ADVERTORIALS