Επιστολή του Ν. Κανταρζή προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την έκταση των 70 στρεμμάτων στον Ναυτικό Όμιλος της Κω

Επιστολή του Ν. Κανταρζή προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την έκταση των 70 στρεμμάτων στον Ναυτικό Όμιλος της Κω

 

Επιστολή προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, απέστειλε το μέλος της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου και περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Κανταρζής. Η επιστολή αφορά τη διεκδίκηση από την ΕΤΑΔ έκτασης 70 στρεμμάτων, όπου στεγάζεται ο Ναυτικός Όμιλος της Κω με το αίτημα να γίνει συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Κανταρζής αναφέρει τα ακόλουθα:

Προς : Πρόεδρο Δ.Σ. ΠΝΑΙ

Κοινοποίηση: Περιφερειάρχη ΠΝΑΙ

Κα Πρόεδρε

Ο Δήμος της Κω με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , οι τοπικοί φορείς και σύσσωμη η τοπική κοινωνία του νησιού μας έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα διεκδίκησης απο την ΕΤΑΔ έκτασης 70 στρεμμάτων , γνωστής ως ¨ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ¨, όπου στεγάζεται ο Ναυτικός Όμιλος της Κω , είναι και η μοναδική αξιόλογη ελεύθερη παραλία για να κάνουν το μπάνιο τους οι Κώοι πολίτες.

Πρόσφατα το ΤΕΕ Δωδ/σου σε μια χειρονομία υποστήριξης του παγκωακού αυτού αιτήματος , δια του Προέδρου της κ.Γιαννικουρή παρέδωσε στο Δήμαρχο της Κω μελέτη αξιοποίησης του εν λόγω χώρου , δηλώνοντας έτσι έμπρακτα τη θέση του ότι ο χώρος αυτός πρέπει να αποδοθεί αξιοποιημένος στους Κώους πολίτες.

Ο Δήμαρχος δε , κατά την παραλαβή της μελέτης , ζήτησε από το σύνολο των θεσμικών παραγόντων στήριξη για να υλοποιηθεί ο στόχος και να ικανοποιηθεί το αίτημα.

Θεωρώ ότι το λιγότερο που έχετε να κάνετε , είναι να προωθήσετε ως θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο το αίτημα αυτό του Κωακού λαού και με απόφασή μας να συνταχθούμε με το Δήμο στη διεκδίκηση αυτού του χώρου.

Ελπίζω αυτή τη φορά να αποδεχτείτε την πρότασή μας και να προωθήσετε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο , πριν είναι πολύ αργά , αφού ήδη κάποιοι άρχισαν να κάνουν μετρήσεις στο χώρο , ελπίζουμε όχι ιδιώτες που ονειρεύονται άλλη μια Ξενοδοχειακή Μονάδα “ALL INCLUSIVE”.

Ευχαριστώ

                                                 Νίκος Κανταρζής-Αρχιτέκτων

                                             Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΝΑΙ

ADVERTORIALS