Ι. Ρούφα: Είναι παράδοξο, πρωτοφανές αν όχι προσχηματικό ο δήμος της Κω να συνεχίζει την ποινικοποίηση πολιτικών αποφάσεων που κρίθηκαν αμετάκλητα νόμιμες από την ίδια τη δικαιοσύνη

Ι. Ρούφα: Είναι παράδοξο, πρωτοφανές αν όχι προσχηματικό ο δήμος της Κω να συνεχίζει την ποινικοποίηση πολιτικών αποφάσεων που κρίθηκαν αμετάκλητα νόμιμες από την ίδια τη δικαιοσύνη

Η επιστολή της επικεφαλής της παράταξης Όραμα + Δράση Ιωάννας Ρούφα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κω

Προς πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Κω.

Αγαπητέ κύριε Καλούδη,

Σε συνέχεια της πολιτικής μου παρέμβασης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το μείζον θέμα της ποινικοποίησης επίμαχων πολιτικών αποφάσεων του 2012, χωρίς περιστροφές, αιτούμαστε το αυτονόητο:

Α)Την ακύρωση της απόφασης 448-16/12/2014 του δημοτικού συμβουλίου Κω σύμφωνα με την Α842/2017 αμετάκλητη ακυρωτική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά (Α2 Ακυρωτικό Τμήμα).

Σύμφωνα με την εν λόγω ακυρωτική απόφαση του διοικητικού εφετείου Πειραιά:

-         αποσαφηνίζεται η νομιμότητα και η εγκυρότητα της υπ. αρ. 218/2012 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Κω για την οποία οι ψηφίσαντες κατηγορούνται αδίκως ακόμα και σήμερα από το δήμο της Κω για το αδίκημα της απιστίας.

-         επιβάλλεται ως διοικητική αλλά κυρίως ως πολιτική πράξη η ακύρωση της απόφασης 448/2014 από το δημοτικό συμβούλιο.

Β)Την ακύρωση της απόφασης 449-16/12/2014 του δημοτικού συμβουλίου Κω σύμφωνα με την Α843/2017 αμετάκλητη ακυρωτική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά (Α2 Ακυρωτικό Τμήμα).

Σύμφωνα με την εν λόγω ακυρωτική απόφαση του διοικητικού εφετείου Πειραιά:

-         αποσαφηνίζεται η νομιμότητα και η εγκυρότητα της υπ. αρ. 220/2012 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Κω για την οποία οι ψηφίσαντες κατηγορούνται αδίκως ακόμα και σήμερα από το δήμο της Κω για το αδίκημα της απιστίας.

-         επιβάλλεται ως διοικητική αλλά κυρίως ως πολιτική πράξη η ακύρωση της απόφασης 449/2014 από το δημοτικό συμβούλιο.

Γ)Θεωρούμε δε την απόφαση 221/2012 νόμιμη και έγκυρη με πλείστα όσα νομικά και πολιτικά επιχειρήματα που δύναται να κατανοήσει ακόμη και ένα νήπιο.

Τα οποία ενώ είναι γνωστά και έχουν εμπεδωθεί από όλους και κυρίως από τον κύριο Νικηταρά που άγεται και φέρεται με τις ιδιότητες του κατήγορου και του κατηγορούμενου συνεχίζουν να σέρνονται και να μην αποτελούν αντικείμενο πολιτικής συζήτησης και απόφασης…

Διότι κύριε πρόεδρε το δημοτικό συμβούλιο είναι πολιτικό όργανο σας θυμίζω…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι υπ’ αρ. 218/2012, 220/2012, και 221/2012 αποφάσεις  του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, ουδέποτε αμφισβητήθηκαν δικαστικά, από οποιονδήποτε τρίτο, αιρετό ή μη.

Κύριε πρόεδρε,

Είναι παράδοξο, πρωτοφανές αν όχι προσχηματικό -μετά και τα όσα  «απαντητικά» ακούσαμε από τον κύριο Αβρίθη  οποίος ισχυρίζεται ότι ο κύριος Κυρίτσης «φταίει» που δεν ανακάλεσε τις αποφάσεις του - ο δήμος της Κω να συνεχίζει την ποινικοποίηση πολιτικών αποφάσεων που κρίθηκαν αμετάκλητα νόμιμες από την ίδια τη δικαιοσύνη εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια.

Ζητάμε την άμεση εισαγωγή των θεμάτων – ανακλήσεων στο δημοτικό συμβούλιο δεδομένου ότι όλα τα στοιχεία βρίσκονται υπόψη  της νομικής υπηρεσίας του δήμου.

Με τιμή

Ρούφα Ιωάννα

ADVERTORIALS