Δύναμη Αλλαγής: ‘’ Η Ειρήνη Χατζηχριστοφή είναι μια ΚΥΡΙΑ με κεφαλαία γράμματα.’’

Δύναμη Αλλαγής: ‘’ Η Ειρήνη Χατζηχριστοφή είναι μια ΚΥΡΙΑ με κεφαλαία γράμματα.’’

‘’ Η Ειρήνη Χατζηχριστοφή είναι μια ΚΥΡΙΑ με κεφαλαία γράμματα.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Η κ.Ειρήνη Χατζηχριστοφή απέδειξε με στοιχεία, ότι η σημερινή δημοτική αρχή δεν αξιοποίησε πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού για την οικονομική ενίσχυση φιλαρμονικών.

Ελλείψει άλλης απάντησης δέχθηκε μία ασεβή και χονδροειδή επίθεση από την αρμόδια αντιδήμαρχο κ.Βλάχου, που πιστεύει ότι επειδή κέρδισαν τις εκλογές με τα ψέματα, μπορούν να συνεχίζουν να λένε ψέματα.

Σε μία ανακοίνωση με ορθογραφικά λάθη και ανακρίβειες, ισχυρίζεται ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε φιλαρμονικές που δεν ανήκουν σε δήμους αλλά είναι εταιρίες.

Φυσικά και είναι ψέματα, το αποδεικνύει η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού αφού στους φορείς που επιχορηγήθηκαν είναι οι Δήμοι Πετρούπολης, Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, Δοξάτου, Καλλιθέας, Αγίας Παρασκευής και άλλοι, για δραστηριότητες των φιλαρμονικών τους.

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού για όποιον αμφιβάλλει.

https://www.culture.gov.gr/el/Information/SitePages/view.aspx?nID=3799

Ο δικός μας στόχος, είναι η ενίσχυση και ανάδειξη των φιλαρμονικών, το αποδείξαμε στην πράξη άλλωστε. Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών ήταν ένας θεσμός που είχε θετικό πρόσημο για την Κω.

Η κ.Ειρήνη Χατζηχριστοφή είναι μια ΚΥΡΙΑ με κεφαλαία γράμματα.

Ευγενής, ευπρεπής και με έργο και προσφορά στον πολιτισμό στο νησί μας αλλά και με διαρκές ενδιαφέρον και συμμετοχή στα κοινά.

Όλα αυτά έχουν το τίμημα του να την πιάνει στο στόμα της η σημερινή κ. Αντιδήμαρχος με ότι αυτή αποπνέει και αντιπροσωπεύει.

Δεν πρόκειται να σιωπήσουμε ούτε η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 ούτε η Ειρήνη Χατζηχριστοφή.

Η πιο ανίκανη δημοτική αρχή των τελευταίων χρόνων, θα πρέπει να συνηθίσει ότι από εδώ και πέρα θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει…’’

 

ADVERTORIALS