Κ. Καϊσερλης: Ο κ. Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι μπορεί ακόμα να παραπλανά την κοινωνία

Κ. Καϊσερλης: Ο κ. Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι μπορεί ακόμα να παραπλανά την κοινωνία

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΪΣΕΡΛΗ

Ο κ. Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι μπορεί ακόμα να παραπλανά την κοινωνία. Η σιωπή μου όλων αυτών των χρόνων παρεξηγήθηκε ως αδυναμία και επιμένει αφενός να ψεύδεται και αφετέρου να υποτιμά την νοημοσύνη μας.

Στην τελευταία επιστολή του που δημοσιεύθηκε στα τοπικά ΜΜΕ ομιλεί για  σεβασμό προς την δικαιοσύνη επειδή όπως ισχυρίζεται προαναγγέλλω την ετυμηγορία της.  Ο κ. Κυρίτσης δεν είναι βλάκας. Άρα γνωρίζει πολύ καλά τις αποφάσεις που μέχρι σήμερα έχει εκδώσει η Δικαιοσύνη.

Δύο ξεκάθαρες αποφάσεις που μας δικαιώνουν. Η μία του τριμελούς Πρωτοδικείου Κω και η άλλη του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς.

Φυσικά και σεβόμαστε την Δικαιοσύνη και γι' αυτό ακριβώς τον λόγο δημοσιεύουμε τις αποφάσεις της. Αποφάσεις που εκείνος επιχειρεί να παρερμηνεύει με μοναδικό στόχο την παραπλάνηση των πολιτών και την ψευτοαθώωση των τραγικών πολιτικών εγκλημάτων του.

Συνεχίζει να απαιτεί 700 χιλιάδες ευρώ όταν η απόφαση της Δικαιοσύνης ομιλεί για αποθετικές ζημίες. (Ζημίες του Δημοσίου που τις γνωρίζουν και οι πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής) Συνεχίζει να μας κατηγορεί όταν η απόφαση της Δικαιοσύνης αποσαφηνίζει ότι η παραχώρηση του ακινήτου έγινε το 2012.

Και το σπουδαιότερο συνεχίζει να ομιλεί για επαναφορά της υπόθεσης νομιμότητας των αποφάσεων παραχώρησης του ακινήτου όταν η αμετάκλητη απόφαση του Εφετείου καταδικάζει τον κ. Κυρίτση αναφέροντας ότι: "Ενόψει τούτων, μη νομίμως με την προσβαλλόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακλήθηκε η δωρεάν παραχώρηση του ανωτέρω δημοτικού ακινήτου στην αιτούσα"

Δηλαδή Κύριε Κυρίτση, με την απλή γλώσσα, μη νομίμως, δηλαδή παράνομα ανακαλέσατε την απόφαση παραχώρησης και άρα μέχρι την εκδίκαση το 2017, αλλά και μέχρι σήμερα η παραχώρηση ήταν νόμιμη!

Αλλά και παρακάτω η απόφαση λέει: "Επομένως, η ανακλητική απόφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου (επί κ. Κυρίτση) πρέπει να ακυρωθεί, κατά το βάσιμο σχετικό λόγο της κρινόμενης αίτησης, η δε υπόθεση να αναπεμφθεί στη Διοίκηση ώστε να ττροβεί σε έρευνα και να διατυπώσει αιτιολογημένη κρίση σχετικά με τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας της εν λόγω επιχείρησης".

Σας λέει δηλαδή κ. Κυρίτση να πάτε και να ψάξετε αν αυτοί που την παραχώρησαν και αυτοί που την δουλεύουν είναι απατεώνες και μετά να τους κατηγορείτε!!! Αλλά εσείς ξεχάσατε να ψάξετε γιατί ο στόχος σας δεν ήταν η Αίγλη, αλλά ο Καϊσερλης.

Και μην μας πει ο  κ. Κυρίτσης ότι επηρεάζουμε τους Δικαστές όπως υπαινίσσεται, αφενός γιατί οι δικαστές δεν επηρεάζονται και αφετέρου γιατί αυτές οι αποφάσεις εξεδόθησαν πριν από 4 χρόνια και αυτές οι αποφάσεις μας λένε περίτρανα ότι πήραμε νόμιμες αποφάσεις, με τις αποφάσεις μας δεν ζημιώσαμε τον Δήμο και δεν είμαστε απατεώνες.

Σας ευχαριστώ Κώστας Καϊσερλης 

ADVERTORIALS