Γ. Κυρίτσης για Κ. Καϊσερλη: Εξακολουθεί να προεξοφλεί την απόφαση της δικαιοσύνης αντί να σιωπά!

Γ. Κυρίτσης για Κ. Καϊσερλη: Εξακολουθεί να προεξοφλεί την απόφαση της δικαιοσύνης αντί να σιωπά!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΪΣΕΡΛΗ

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ!

Κάθε πολίτης που σέβεται την Δικαιοσύνη δεν τολμά να προαναγγέλλει αποφάσεις της, ειδικά όταν τον αφορούν.

Στοιχειώδης σεβασμός απέναντι στους Δικαστές και την κρίση τους απαιτεί πριν την απόφαση την σιωπή και μετά τον σεβασμό στην κρίση τους.

Αν η απόφαση δεν καλύπτει τους αντιδίκους υπάρχει πάντα το δικαίωμα σε όποιον θεωρεί εσφαλμένη μια απόφαση να προσφύγει κατ’ αυτής μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Με απορία και έκπληξη παρακολουθούν οι πολίτες την προσπάθεια του κ. Καϊσερλη να αθωώσει τον εαυτό του, πριν την Δικαιοσύνη, σε μια υπόθεση που ο ίδιος και οι νομικοί του σύμβουλοι ανέσυραν ξανά στην επιφάνεια.

Επί της ουσίας τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι απλά και φαντάζομαι ότι τα γνωρίζει ο ίδιος και βέβαια και η Δικαιοσύνη.

  1. Ποια απόφαση και ποιου Δικαστηρίου έκρινε νόμιμες τις παραχωρήσεις; Γιατί το Διοικητικό Εφετείο ουσιαστικά κάλεσε τον Δήμο να τεκμηριώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω που ανακαλούσε τις παραχωρήσεις του κυρίου Καϊσερλη. Αν έκρινε νόμιμες τις παραχωρήσεις γιατί ζήτησε από το Δ.Σ. την τεκμηρίωση της ανάκλησης;
  2. Η έκθεση των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που κρίνει παράνομες τις αποφάσεις παραχώρησης δεν φτάνει για αντιληφθεί ο κάθε απλός νους ότι κακώς έγιναν; Αυτή η απόφαση ήταν που ουσιαστικά δικαιολογεί την ανάκληση της παραχώρησης, που ως όφειλε έκανε το Δ.Σ.
  3. Πριν τις δικαστικές προσφυγές με εξώδικο είχε ενημερωθεί ο κ. Καϊσερλης ότι κακώς κάνει τις παραχωρήσεις. Άρα δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
  4. Το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη και άρα καλό θα ήταν να περίμενε κανείς και αυτό.
  5. Για ποια χρονικά διαστήματα των παραχωρήσεων που έκανε κάνει αναφορές γιατί εκεί τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.
  6. Η βεβαιότητα του για αθώωση (στο αστικό κομμάτι της υπόθεσης) δεν αντιλαμβάνεται ότι πιθανά στη σκέψη των πολιτών να προκαλεί περίεργες σκέψεις;

Κλείνοντας να τονίσω ότι τα ερωτήματα είναι ερωτήματα απλών πολιτών που μας μεταφέρονται, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης δεν προαναγγέλλονται και είναι σεβαστές. Ο κάθε πολίτης αν διαφωνεί με αυτές και έχει έννομο συμφέρον, υπάρχουν διαδικασίες που μπορεί να ακολουθήσει προκειμένου να διαφυλάξει τον εαυτό του ή το δημοτικό συμφέρον.

Τέλος να επαναλάβω πως τα προβλήματα της Κω και των πολιτών της είναι πολύ περισσότερα από το προσωπικό πρόβλημα του καθενός, που είναι κατανοητό και σεβαστό.

Προσωπικά οφείλω σε αυτά τα προβλήματα να καταθέτω θέσεις και προτάσεις και αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω.

Με εκτίμηση

Γιώργος Κυρίτσης

ADVERTORIALS