Όραμα & Δράση για προσλήψεις στην ΚΩΑΝ ΑΕ: Ονόματα, συγγένειες, σχήματα, σχέσεις… χωρίς καμιάν αναστολή, χωρίς κανένα φραγμό.

Όραμα & Δράση για προσλήψεις στην ΚΩΑΝ ΑΕ: Ονόματα, συγγένειες, σχήματα, σχέσεις… χωρίς καμιάν αναστολή, χωρίς κανένα φραγμό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για ΚΩΑΝ ΑΕ

 

Οι διαδικασίες που επιβάλει ο κύριος Νικηταράς - και όχι μόνο - στην υπό σύσταση ΑΕ που προεδρεύει είναι πραγματικά πρωτόγνωρες.

Εισάγουν νέα ήθη, προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και βιάζουν την κοινή λογική.

Είναι μάλιστα τόσο πρωτόγνωρες και προηγμένες αφού πριν την εκκίνησή τους ήταν γνωστό το αποτέλεσμα τους…

Ονόματα, συγγένειες, σχήματα, σχέσεις… χωρίς καμιάν αναστολή, χωρίς κανένα φραγμό.

Αγαπητοί συνδημότες, τις επόμενες μέρες θα αποδείξουμε τι κρύβεται και ποιους σκοπούς θα εξυπηρετήσει η ΑΕ του κυρίου Νικηταρά. Θυμίζουμε ότι για την παράνομη σύσταση της έχουμε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου…

Η «διαδικασία» των πρώτων προσλήψεων στο «παραμάγαζο ΑΕ» είναι διάτρητη, κραυγαλέα, πρωτοφανής και υλοποιείται χωρίς να έχει ψηφιστεί ο Κανονισμός Λειτουργίας της ΑΕ:

Η κατάθεση αιτήσεων για τις θέσεις Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή είχε ισχύ από την Παρασκευή 05/03/2021, με καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 11/03/2021. (αρχική πρόσκληση) .

Από τις 11 Μαρτίου που έληξε η προθεσμία η κοινωνία ανέμενε τα αποτελέσματα και κυρίως όσοι είχαν εμπρόθεσμα υποβάλει την αίτησή τους.

Αντί όμως των αποτελεσμάτων και μετά από 20 ολόκληρες μέρες, στις 30 Μαρτίου, ανακοινώνουν «παράταση»!!!! Πραγματικά πρωτόγνωρη και καινοτόμα διαδικασία με «πατέντα Νικηταρά»!!!

Ρωτάμε:

στις 11Μαρτίου (λήξη προθεσμίας) δεν υπήρχε ούτε μία αίτηση για καμία από τις δύο θέσεις ή μήπως καμία από τις αιτήσεις που κατατέθηκαν δεν άρεσε στον κύριο Νικητάρα;

Ξαναρωτάμε:

Στην περίπτωση που δεν υπήρχε καμιά αίτηση γιατί δεν δόθηκε παράταση στις 11 Μαρτίου;; Γιατί περιμένατε 20 ολόκληρες μέρες για να δώσετε «παράταση» και τι ακριβώς είπατε σε αυτούς που νομότυπα κατέθεσαν τις αιτήσεις τους; Ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν τη διαδικασία σε φιάσκο;

Μια διαφανής διαδικασία προβλέπει, το λιγότερο, ένα πρακτικό από την επιτροπή αξιολόγησης με σειρά κατάταξης της βαθμολογίας των συμμετεχόντων.

Υπάρχει επιτροπή αξιολόγησης των φακέλων των υποψηφίων και από ποιους αποτελείται;

Υπάρχει επιτροπή διεξαγωγής συνέντευξης των υποψηφίων που προκρίθηκαν και από ποιους αποτελείται;

Υπάρχει πρακτικό, υπάρχουν αριθμοί πρωτοκόλλου των αιτήσεων;

Υπάρχουν μέλη του Δ.Σ. της διαβόητης πλέον ΚΩΑΝ που θα ψηφίσουν και θα επικυρώσουν αυτή τη διαδικασία αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες που απορρέουν;

Ξέρει άραγε το Δ.Σ. της ΑΕ ότι το πτυχίο που επικαλείστε στην ανακοίνωση σας για προσληφθέντα δεν ισχύει;

Αγαπητοί συνδημότες, τις επόμενες μέρες με στοιχεία θα αποκαλύψουμε όλα όσα επισημαίναμε και που δυστυχώς ο τόπος μας θα κατανοήσει αφού υποστεί τις συνέπειες τους…

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ