ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Να τελειώνει η φαρσοκωμωδία με το νέο νοσοκομείο και το νέο δικαστικό μέγαρο και το Δήμαρχο της φωτογραφίας

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Να τελειώνει η φαρσοκωμωδία με το νέο νοσοκομείο και το νέο δικαστικό μέγαρο και το Δήμαρχο της φωτογραφίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

‘’ Να τελειώνει η φαρσοκωμωδία με το νέο νοσοκομείο και το νέο δικαστικό μέγαρο και το Δήμαρχο της φωτογραφίας.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Την τελευταία εβδομάδα υπήρξε κινητικότητα σχετικά με το θέμα της κατασκευής νέου δικαστικού μεγάρου, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση από τον κ.Νικηταρά που παριστάνει το Δήμαρχο.

Προφανώς έχει αναθέσει το ζήτημα, όπως και άλλα ζητήματα του Δήμου, στο lobby των δικηγόρων που τον επέλεξε ως ‘’μπροστινό’’ μαζί με άλλους δυο -τρεις.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα όμως του νέου δικαστικού μεγάρου έχουμε τα εξής παράδοξα:

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Τσιάρας και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Κόνσολας μιλούν για κατασκευή με τη μέθοδο ΣΔΙΤ ενώ ο έτερος Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Παππάς μιλά για χρηματοδότηση του έργου από το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων.

Και αν υπάρχουν τα λεφτά, γιατί τόσο καιρό το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων όχι μόνο δεν κατασκεύασε νέο δικαστικό μέγαρο αλλά ούτε καν χρηματοδοτούσε εργασίες συντήρησης στο κτίριο που σήμερα στεγάζει τα δικαστήρια στην Κω και βρίσκεται σε κακά χάλια;

Είναι δεδομένο ότι εξελίσσεται άλλη μία φαρσοκωμωδία εις βάρος της Κω, ανάλογη με εκείνη της κατασκευής του νέου νοσοκομείου.

Σταθερό ντεκόρ και μόνιμη ‘’γλάστρα’’ σε αυτό το σκηνικό φαρσοκωμωδίας ο κ.Νικηταράς που φωτογραφίζεται “πανευτυχής” είτε στην υποτιθέμενη κατασκευή νέου νοσοκομείου είτε στην υποτιθέμενη κατασκευή νέου δικαστικού μεγάρου.

Δύο χρόνια τώρα δεν έχει βάλει μία πέτρα πάνω στην άλλη και προσπαθεί να μας πείσει ότι θα κάνει και νοσοκομείο και δικαστικό μέγαρο.

Βεβαίως υπάρχει και η άποψη του ευρισκόμενου σε κρίση παροξυσμού μέντορα του κ.Νικηταρά, που λέει ότι ο κ.Νικηταράς φωτογραφίζεται για να εκθέτει τους κυβερνητικούς βουλευτές και την κυβέρνηση.

Πρόκειται για άποψη εφάμιλλη της θεωρίας του Καραγκιόζη.

Η Κως θέλει Δήμαρχο και όχι γλάστρα.

Η Δύναμη Αλλαγής θα φέρει το θέμα της προοπτικής κατασκευής νέου δικαστικού μεγάρου στο δημοτικό συμβούλιο για να πέσουν οι μάσκες.

Και θα ζητήσουμε να είναι παρόντες, μέσω τηλεδιάσκεψης, οι βουλευτές Δωδεκανήσου όλων των κομμάτων αλλά και η πολιτική ηγεσία του.”

ADVERTORIALS