ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ: Εκπαιδευτικά σεμινάρια με αντικείμενο τον Θαλάσσιο Τουρισμό και το Υachting

ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ: Εκπαιδευτικά σεμινάρια με αντικείμενο τον Θαλάσσιο Τουρισμό και το Υachting

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το ΚΕΚ Γεννηματάς και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζουν και προωθούν τις Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού.

 

Το ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς λίγο πριν το ξεκίνημα μιας ιδιαίτερα κρίσιμης τουριστικής περιόδου οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια 72 συνολικά ωρών με αντικείμενο  τον Θαλάσσιο Τουρισμό και το Υachting. 

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο βασικές ενότητες.

  1. ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Πρόγραμμα 42 ωρών με αναφορά στο σύνολο της οργανωμένης τουριστικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται στο θαλάσσιο χώρο και στις ακτές μιας περιοχής υποδοχής τουριστών.

Υποκατηγορίες του προγράμματος: τουρισμός κρουαζιέρας, τουρισμός yachting, καταδυτικός τουρισμός, αναψυχής, αλιευτικός τουρισμός και θαλάσσια σπορ

Το σεμινάριο αφορά άτομα του κλάδου του τουρισμού αλλά και οποιοδήποτε θέλει να ασχοληθεί με το Θαλάσσιο Τουρισμό .

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/3/2021 ΣΤΙΣ 18:00

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 29/3/2021

  1. YACHTING: (Τουρισμός με σκάφη αναψυχής). Πρόγραμμα 30 ωρών

 Στα πλαίσια της εκπαίδευσης οι εκπαιδευόμενοι θα ενημερωθούν σε βάθος για την διαρκώς αναπτυσσόμενη εναλλακτική τουριστική αυτή μορφή.

Επίσης ενημέρωση για τα Επαγγέλματα που συνδέονται με τον κλάδο, για τις προοπτικές ανάπτυξης τέτοιων επιχειρήσεων και για τον τρόπο λειτουργίας τους αλλά και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Το σεμινάριο αφορά άτομα του κλάδου του τουρισμού, επαγγελματίες με σκάφη αναψυχής αλλά και οποιοδήποτε θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το yachting.

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/3/2021 ΣΤΙΣ 18:00

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 30/3/2021

Διακεκριμένοι επιχειρηματίες του κλάδου με παρεμβάσεις τους θα δώσουν την εικόνα της πραγματικής αγοράς και των ιδιαιτεροτήτων αυτής. 

 

Ακολουθώντας της εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας του Covid 19, οι εκπαιδεύσεις αυτές θα υλοποιηθούν εξ αποστάσεως διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ για την απόλυτη ασφάλεια των συμμετεχόντων και εκπαιδευτών.

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής και επαγγελματικής κατάστασης, με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων, ενώ η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν.

 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς.

http://www.katartisi-pnai.gr/

ADVERTORIALS