Δύναμη Αλλαγής: Η θωρακισμένη πόρτα και τα ηχητικά έλειπαν από τους πολίτες αυτή την περίοδο

Δύναμη Αλλαγής: Η θωρακισμένη πόρτα και τα ηχητικά έλειπαν από τους πολίτες αυτή την περίοδο

‘’ Η ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ .

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Με τριανταεπτά (37) θέματα συνεδρίασε χθες η οικονομική επιτροπή του Δήμου μας.

Για κάποια από αυτά θα επανέλθουμε…

Όμως η μεγάλη παραγωγή έργου της ομάδας που διοικεί το δήμο, αυτή την περίοδο, φαίνεται από δύο πολύ σημαντικά γι’ αυτούς έργα…

Προμήθεια Θωρακισμένης πόρτας, με ηλεκτρονική κλειδαριά παρακαλούμε, και κάγκελα στο παράθυρο, του χώρου που είναι ο server του δήμου.

Κόστος 9.715 ευρώ.

 

Αλήθεια τι τους οδήγησε στην απόφαση αυτή.

Φοβούνται δολιοφθορά από κάποιους που δε θέλουν να υπάρχουν αρχεία στο δήμο ή κάποιους που θέλουν να παραποιήσουν αρχεία;

Στην ίδια συνεδρίαση που κατάφεραν οριακά να κάνουν (;) απαρτία, αποφάσισαν πως αυτή την κρίσιμη περίοδο, εκτός της ανάγκης για θωρακισμένη πόρτα, αυτό που επίσης έχουν ανάγκη οι δημότες, είναι η προμήθεια:

«Ενιαίου δικτύου ηχητικής εγκατάστασης στο κέντρο της πόλης» που ούτε λίγο ούτε πολύ «έκατσε» μετά τις εκπτώσεις στα 112.588,16 ευρώ!!

 

Τίποτα δεν μας εκπλήσσει πια με αυτήν την ομάδα που επιμένει να ζει αλλού, μη αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της περιόδου.

Αντί να ασχοληθεί με σχέδιο και σειρά πρωτοβουλιών, με μέτρα ανακούφισης των δημοτών, στήριξης με ουσιαστική βοήθεια των δομών υγείας ξοδεύει τα χρήματα των δημοτών σε εύκολες και αγνώστου οφέλους προμήθειες

Την ίδια ώρα δεν έχουν καταφέρει να δώσουν ούτε ένα ευρώ σε δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, από τα πολυδιαφημισμένα που υποσχέθηκαν.”

 

 

 

ADVERTORIALS