Θετικός στον COVID-19 ο Δωδεκανήσιος βουλευτής Ιωάννης Παππάς - Ιχνηλάτηση των επαφών του στην Κω

Θετικός στον COVID-19 ο Δωδεκανήσιος βουλευτής Ιωάννης Παππάς - Ιχνηλάτηση των επαφών του στην Κω

Ο Βουλευτής βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο στην Κω και πραγματοποίησε συναντήσεις με τις αρχές του νησιού αλλά και φορείς.

Αυτή τη στιγμή από τον ΕΟΔΥ γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να εντοπιστούν όσοι συναντήθηκαν μαζί του τις τελευταίες ημέρες στην Κω, καθώς ο Βουλευτής είχε πραγματοποιήσει σειρά επαφών (πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα). 

Συγκεκριμένα ο κ. Παππάς, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με δελτίο τύπου αναφορικά με την περιοδεία του στο νησί, είχε συναντήσεις  με τον Μητροπολίτη Κω - Νισύρου κ.Ναθαναήλ, τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κω Ταξίαρχο Λουκά Θάνο, τον Υποδιοικητή κ. Ανδρέα Σταυρόπουλο, την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κυρία Κωνσταντίνα Σβύνου, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτη Βασιλειάδη και με τα μέλη του Δ.Σ, κ. Χρυσόπουλο Ηλία και κ. Μπαλάσα Μανώλη , με το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΒΑΚΟΥΦ Κω, με τον Έπαρχο Κω κ. Ιωάννη Καμπανή, με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, κ. Χατζηάμαλλο Εμμανουήλ, με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Ιωάννη Καραντζιούνη, με τον διοικητή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Κω κ. Ιωάννη Φραγκούλη, αλλά και με τους συμβασιούχους υπαλλήλους του ΚΥΤ, ενώ τέλος συναντήθηκε και με μέλη του Συλλόγου Εστίασης ΣΕΠΕ ΚΩ!

 
Θετικός στον κορωνοϊό μετά από μοριακό και rapid τεστ Covid -19 που υποβλήθηκε, βρέθηκε ο Δωδεκανήσιος βουλευτής της Νέας ΔημοκρατίαςΙωάννης Παππάς , όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω facebook.
 
Ο Βουλευτής ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook την ακόλουθη δήλωση:
 
“Αγαπητές φίλες και φίλοι, τιμώντας τη μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, σας ενημερώνω πώς σήμερα υποβλήθηκα σε μοριακό και rapid τεστ Covid -19, τα οποία είναι θετικά.
 
Η ευλαβική τήρηση εκ μέρους μου όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, η αυξημένη επαγρύπνηση, οι συνεχείς έλεγχοι, δεν στάθηκαν αρκετοί και ο ιός «χτύπησε» και τη δική μου πόρτα.
 
Έχω ήδη ενημερώσει όλες και όλους με τους οποίους ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες και με την καθοδήγηση των ιατρών θα παραμείνω σε καραντίνα το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 
Αγαπητές φίλες και φίλοι, εφιστώ την προσοχή σας: όχι στη χαλάρωση, όχι στον εφησυχασμό, πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων γιατί ο αόρατος εχθρός είναι ακόμα ανάμεσα μας”