Γιάννης Χατζηδαυΐδ: Με αφορμή τη Μήδεια…

Γιάννης Χατζηδαυΐδ:  Με αφορμή τη Μήδεια…

Με αφορμή τη Μήδεια…

Πράγματι, η πολιτική τους γεννά χρόνια προβλήματα στη κοινωνία.

Ενώ δίνουν, στην κυριολεξία, την Ελλάδα στο πιάτο στους επενδυτές καταστρέφοντας δάση παραλίες καλλιεργήσιμες εκτάσεις κλπ, δεν αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει αλληλοεπικάλυψη αρμοδιοτήτων στη κοπή ενός δένδρου.

Μεθοδικά τα τελευταία χρόνια απαξιώνουν τη ΔΕΗ και το ΔΕΔΔΗΕ,μειώνοντας δραματικά το προσωπικό ,μειώνοντας εγκληματικά τις προμήθειες σε βασικά υλικά γιατί έτσι εισηγούνται τα ακριβοπληρωμένα goldenboys. Μας κούφαναν λέγοντας μας ότι η ΔΕΗ θα σωθεί με έκτακτο ανεκπαίδευτο προσωπικό.

Άραγε από τα τωρινά πλάνα στην τηλεόραση αντιλήφθηκαν την απειρία και την επικυνδυνότητα με τις οποίες εκτελούνται οι εργασίες ? Ούτε τα βασικά έχουν στη διάθεση τους οι τεχνίτες. Τώρα διαπιστώνουν ότι κάτι συμβαίνει…

Είδαμε και διάφορους αυτοδιοικητικούς, βασικούς υποστηρικτές των τελευταίων Κυβερνήσεων ,να είναι αγανακτισμένοι λες και δεν κατάλαβαν ότι η πολιτική τους έχει φέρει την τοπική (αυτο)διοίκηση σε θέση να μην μπορεί να κλαδέψει ένα δέντρο. Ακριβοπληρωμένοι εργολάβοι παντού και μάλιστα πολλές φορές αδαείς. Και για να παραπλανήσουν την κοινωνία παίζουν την κολοκυθιά με τις αρμοδιότητες.

Και τώρα στο δια ταύτα:

Τα τεράστια προβλήματα που εμφανίζονται από φυσικά φαινόμενα αναδεικνύουν τις εγκληματικές ελλείψεις και στον τομέα της πολιτικής προστασίας. Αυτό παρατηρείται όλο και πιο συχνά όταν οι λαίκές ανάγκες μπαίνουν στην ζυγαριά κόστους-οφέλους.

Θα τους αφήσουμε να μας κοροιδεύουν?

Μαζικός-συλλογικός αγώνας για την ζωή και το μέλλον που μας αξίζει.Για να είναι οι ανάγκες της πλειοψηφίας το κριτήριο της ανάπτυξης. Ετσι ο κεντρικός σχεδιασμός ολοκληρωμένος με προσωπικό και εξοπλισμό μπορεί να αντιμετωπίζει τυχόν προβλήματα των φυσικών φαινομένων Είναι απαράδεκτο “όταν βρέχει να πνιγόμαστε”, “όταν εκδηλώνεται μια πυρκαγιά να καιγόμαστε”, “όταν χιονίζει να παραλύουμε”.

                                                Για την Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω

                                                Γιάννης Χατζηδαυΐδ

20/2/2021

ADVERTORIALS