Συνάντηση του Κόνσολα με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, για τη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων στα Δωδεκάνησα

Συνάντηση του Κόνσολα με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, για τη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων στα Δωδεκάνησα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ

«Τα εμβολιαστικά κέντρα στα Δωδεκάνησα. Το μεγάλο στοίχημα είναι η εξυπηρέτηση όλων των πολιτών».

Η λειτουργία και η στελέχωση των εμβολιαστικών κέντρων στα Δωδεκάνησα, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ.Μάνου Κόνσολα με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.Χρ.Ροϊλό.

Όπως έγινε γνωστό, στη Ρόδο θα λειτουργήσουν τέσσερα εμβολιαστικά κέντρα , το ένα στο Νοσοκομείο , το δεύτερο στο Κέντρο Υγείας Ρόδου το τρίτο στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου και το τέταρτο στο Κέντρο Υγείας Έμπωνας.

Στην Κω θα λειτουργήσουν επίσης δύο εμβολιαστικά κέντρα, το πρώτο στο νοσοκομείο και το δεύτερο στο Πλατάνι. Ο Μάνος Κόνσολας, ζήτησε να λειτουργήσει ένα ακόμα εμβολιαστικό κέντρο στο νησί, προτείνοντας το Κ.Υ Αντιμάχειας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

-Στην Κάλυμνο θα λειτουργήσει ένα εμβολιαστικό κέντρο, στο Νοσοκομείου Καλύμνου.

Στα άλλα νησιά θα λειτουργήσουν επίσης εμβολιαστικά κέντρα:

-Στη Λέρο στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου

-Στην Κάρπαθο στο νοσοκομείο.

-Στην Πάτμο στο Κέντρο Υγείας

-Στην Αστυπάλαια στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο

-Στη Σύμη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.

-Στην Τήλο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.

-Στους Λειψούς στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο

-Στη Νίσυρο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.

-Στην Κάσο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.

-Στη Χάλκη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.

-Στο Καστελλόριζο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο.

Ο κ. Κόνσολας έθεσε επίσης ως άμεση προτεραιότητα, το ζήτημα της ενίσχυσης με προσωπικό των εμβολιαστικών κέντρων προκειμένου να είναι σε θέση να λειτουργούν και τις απογευματινές ώρες.

« Σε συνεργασία με τους ιατρικούς συλλόγους, όπου υπάρχει πρόβλημα θα πρέπει να δούμε και την κινητοποίηση ιδιωτών γιατρών στον εμβολιασμό του πληθυσμού των νησιών», τόνισε ο Μάνος Κόνσολας.

ADVERTORIALS