Γιάννης Χατζηδαυίδ: Η Κως στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και ..Πράσινη Ανάπτυξη

Γιάννης Χατζηδαυίδ: Η Κως στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και ..Πράσινη Ανάπτυξη

Η Κως στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και ..Πράσινη Ανάπτυξη

Η Κως στην Ηλεκτροκίνηση ή αλλιώς η Κως στα χνάρια της Κυβέρνησης και των Υπουργών της για να εφαρμοστεί η πολιτική κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι λεγόμενοι επενδυτές βρουν νέα κερδοφόρα πεδία για να κερδίσουν ξανά!

Το λογικό θα ήταν οι εταιρείες που παράγουν και διαθέτουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να φροντισουν και για την τροφοδοσία εξυπηρετώντας τους πελάτες τους.

Το μυστικό είναι ότι μέχρι να διατεθεί ικανός αριθμός αυτοκινήτων οι σταθμοί τροφοδοσίας θα είναι ζημιογόνοι.

Και εδώ ανέλαβε η Κυβέρνηση και ο κ. Χατζηδάκης και μάλιστα με σπουδή, να βάλειτη

ΔΕΗ στο ζημιογόνο παιχνίδι ,για να μη χάσει λέει το τρένο της ηλεκτροκίνησης.

Ακολουθούν οι Δήμοι όπως οδικός μας.

Υπάρχει βέβαια και το δόλωμα, το Πράσινο Ταμείο. «Λεφτά μας δίνουν να μη τα πάρουμε;»

Το επιχείρημα για όλα αυτά: “ Πράσινη Ανάπτυξη” νέτα σκέτα. Μια πράσινη ανάπτυξη που εμφανίζει την ηλεκτροκίνηση ως απάντηση σε περιβαλλοντικά προβλήματα που ο άναρχος καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής δημιουργεί και θα συνεχίζει να δημιουργεί και με την ηλεκτροκίνηση ενώ συγκαλύπτει την δραστική αύξηση του κόστους μετακίνησης των λαϊκών ανθρώπων Πράσινα άλογα δηλαδή…

Με άλλα λόγια ο Δήμος Κω βάζειπλάτηστη στήριξητης βιομηχανίας ηλεκτρικώναυτοκινήτων ώστεναμπουνστην αγορά με εγγυημένες προϋποθέσεις.

Μάλλον είναι ώρα αντί της πράσινης ανάπτυξης που οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές και το άμοιρο το περιβάλλον που ζουν, να επιλέξουμε την λαϊκή ανάπτυξη που εγγυάται ο σοσιαλισμός και μπορεί να αξιοποιήσει κάθε μορφή ενέργειας για να καλυτερεύσει συνθήκες εργασίας,να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο και να προστατεύσει ουσιαστικά το περιβάλλον.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω

Γιάννης Χατζηδαυίδ

ADVERTORIALS