Δήμος Κω: Συνένωση τομέων Τουρισμού - Πολιτισμού - Αθλητισμού σε Αντιδημαρχία

Δήμος Κω: Συνένωση τομέων Τουρισμού - Πολιτισμού - Αθλητισμού σε Αντιδημαρχία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Την ενοποίηση σε ενιαία Αντιδημαρχία τριών σημαντικών τομέων δράσης του Δήμου μας, Τουρισμού – Πολιτισμού – Αθλητισμού, αποφάσισε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς,με στόχο την εξωστρέφεια της Κω στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται από την κρίση της πανδημίας.

Η ευθύνη ανατίθεται στην Αντιδήμαρχο Σέβη Βλάχου, η οποία έχει εξαρχής στην ευθύνη της τους τομείς Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η συνένωση των τριών τομέων αφορά σε μια νέα οπτική για το νησί μας, που στοχεύει στην ενιαία προβολή και διαφήμισή του, στην Ελλάδα και διεθνώς, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Η ανάδειξη της Ιπποκρατικής Κω, η προβολή της ιστορίας και των μνημείων της, των σύγχρονων υποδομών και των προτεραιοτήτων της στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, αποτελούν το όχημα που επανασυστήνει το νησί μας στο σύγχρονο κόσμο.

Ήδη από πέρυσι οι δύο πολύ επιτυχημένες δράσεις παγκόσμιας προβολής, αρχικά με την έκφραση ευγνωμοσύνης της Ιπποκρατικής Κω στους γιατρούς και νοσηλευτές όλου του κόσμου για τον αγώνα τους ενάντια στην πανδημία, που ανέδειξε την ιστορική ταυτότητα του νησιού μας και στην συνέχεια της καμπάνιας με τον διακριτό τίτλο «refreshyourstoryinKos» που στήριξε την τουριστική Κω στην πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας μας, αποτελούν οδηγό και παράδειγμα στοχευμένης και αποτελεσματικής σύνδεσης του πολιτισμού μας με τον τουρισμό.

Καθοριστική στο νέο σχεδιασμό προβολής της Κω ήταν η συμβολή του εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού, Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Μανιά, ο οποίος έδωσε νέα πνοή στην προσπάθεια σύγχρονης, αποτελεσματικής και μετρήσιμης προβολής του νησιού μας, αξιοποιώντας την ψηφιακή κοινότητα και την φημισμένη ταυτότητα της Κω στον κόσμο.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS