Η Λαϊκή Συσπείρωση Κω για την Αναπτυξιακή Α.Ε: Εργαλείο της κυβέρνησης και άλλοθι για το Δήμο προκειμένου να επιτευχθούν οι αντιλαϊκοί της στόχοι

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κω για την Αναπτυξιακή Α.Ε: Εργαλείο της κυβέρνησης και άλλοθι για το Δήμο προκειμένου να επιτευχθούν οι αντιλαϊκοί της στόχοι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΑΕ Αναπτυξιακού οργανισμού Δήμου Κω - Αστυπάλαιας - Νισύρου :

Εργαλείο της κυβέρνησης και άλλοθι για το Δήμο προκειμένου να επιτευχθούν οι αντιλαϊκοί της στόχοι , με το μοίρασμα των κονδυλίων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας. Στόχοι που μόνο φιλολαϊκοί δεν είναι.

Η ανώνυμη εταιρεία αναγκαστικά θα γνωμοδοτεί συμφώνα μα τα νομοθετημένα τερατουργήματα που πέρασε η κυβέρνηση σε συνέχεια των αντικοινωνικών νόμων των προηγούμενων ετών .

Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που η αγορά είναι κλειστή, η ανεργία καλπάζει, όλες οι αρρωστημένες μορφές απασχόλησης οργιάζουν, οι υποχρεώσεις εργαζομένων , συνταξιούχων, μικρομεσαίων συνεχώς μεγαλώνουν , τη στιγμή που χιλιάδες νοικοκυριά και μαγαζιά ανά την Ελλάδα και στην Κω είναι σβηστά, άνθρωποι πίνουν ακατάλληλο νερό , τα παιδιά κάνουν μάθημα μέσα σε κοντέινερ, δεν έχουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι εισπρακτικές έχουν γίνει βραχνάς να μας λένε ότι θα προωθήσουν έξυπνα δίκτυα, έξυπνους μετρητές 5Gκλπ ξοδεύοντας δισεκατομμύρια .

Εν ονόματι της πράσινης ενέργειας θα ξοδευτούν δισεκατομμύρια για τη διασύνδεση της Κω με την Ηπειρωτική Ελλάδα , για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων μεταφοράς . Οι άδειες για κατασκευή αιολικών πάρκων και φωτοβολταϊκων θα δίνονται με συνοπτικές διαδικασίες για να γεμίσει και η Κως με τερατώδεις ανεμογεννήτριες και χιλιάδες στρέμματα θα καλυφθούν από φωτοβολταϊκα. Και αυτά όχι για να καλυφθούν οι ανάγκες των νησιών όχι για να μειωθεί η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας αλλά για να παίζουν κάποιοι στα χρηματιστήρια της Ευρώπης εις βάρος του φυσικού περιβάλλοντος της Κω .

Θα δοθούν και δισεκατομμύρια για την απασχόληση. Το άθλιο νομοθετικό πλαίσιο για τα εργασιακά δυστυχώς υπάρχει και βάσει αυτού θα γνωμοδοτεί η ανώνυμη εταιρεία και οι φάκελοι θα ωριμάζουν ταχύτατα . Το αποτέλεσμα θα είναι στο όνομα της απασχόλησης κάποιοι να κερδοσκοπούν ασύστολα .

Τη στιγμή που το νομοθετικό πλαίσιο με το περίφημο πολυνομοσχέδιο δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο περιβάλλον εν ονόματι των επενδύσεων θα ξοδευτούν δισεκατομμύρια για την προστασία του . Η κοροϊδία δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο.

Εκ των πραγμάτων η ανώνυμη εταιρεία θα πρέπει να προσλαμβάνει ειδικούς συμβούλους για να γνωμοδοτούν κατά περίπτωση . Θα μας κοστίζει δηλαδή κάτι έως πολύ παραπάνω .

Και τώρα στο διαταύτα ...

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω, κύριος αντίπαλος είναι οι αντιλαϊκοί στόχοι , είτε υλοποιηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου ή μέσω της Ανώνυμης Εταιρείας . Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι υπέρ των νέων τεχνολογιών οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν και για την βελτίωση των ορών εργασίας και για την προστασία του περιβάλλοντος και για την αξιοποίηση τους για να προοδεύει ο τόπος. Οι υπερασπιστές της Αναπτυξιακής Α.Ε και της εφαρμογής των αντιλαϊκών στόχων επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν την πράσινη ενέργεια,τις ανανεώσιμες πηγές και την ανάγκη καταπολέμησης της ανεργίαςως άλλοθι και προτάσεις ειδικών για να κρύψουν τις ευθύνες τους στις εξελίξεις.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου ΚωΓιάννης Χατζηδαυίδ

ADVERTORIALS