Δύναμη Αλλαγής: Στο μυαλό του κ. Νικηταρά, κυριαρχούν ο πανικός και η υποκρισία

Δύναμη Αλλαγής: Στο μυαλό του κ. Νικηταρά, κυριαρχούν ο πανικός και η υποκρισία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΚΩΣ 2023

« ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!»

 

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στο μυαλό του κ. Νικηταρά, κυριαρχούν ο πανικός και η υποκρισία.

Γιατί υποκριτική είναι η πρόσκληση σε διάλογο για το ζήτημα της αναπτυξιακής εταιρείας που ήθελε να δημιουργήσει, τη στιγμή που:

1ον) Καθυβρίζει την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου που αρνήθηκε να συναινέσει στην αδιαφάνεια και στην προβληματική λειτουργία μιας ανώνυμης αναπτυξιακής εταιρείας που στήθηκε στα πρότυπα των συνεργατικών.

2ον) Θυμήθηκε το διάλογο αφού καταψηφίστηκε η πρόταση που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο και ως εκ τούτου ‘’χάλασε’’ η δουλειά.

Αυτή τη φορά διανθίζει το Δελτίο Τύπου που έβγαλε με ‘’μαργαριτάρια’’ που δείχνουν την άγνοια και την ασχετοσύνη των ανθρώπων που πήραν το Δήμο με τα ψέματα και πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν με τα ψέματα.

Είναι τόσο άσχετοι που δεν γνωρίζουν πως λέγεται το Ταμείο Ανάκαμψης.

Είναι τόσο άσχετοι που, όλο αυτό το διάστημα δεν έκαναν ούτε μία πρόταση ούτε μία παρέμβαση σε επίπεδο ΚΕΔΕ για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Είναι τόσο άσχετοι που, δεν αντιλαμβάνονται ότι η κρίση στον τουρισμό από τον οποίο ζει το νησί δεν είναι παροδική και χρειάζονται μεγάλες αλλαγές στην τουριστική ταυτότητα και στον προσανατολισμό της τοπικής οικονομίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις για να στηριχθεί ο τουρισμός της Κω. Ούτε μία από αυτές δεν αξιοποίησε η δημοτική αρχή, ούτε μία από αυτές δεν δέχθηκε να συζητήσει.

Οι άνθρωποι που δεν έχουν σχέδιο για τον τόπο τους, θέλουν να σώσουν τη Νίσυρο και την Αστυπάλαια, τη στιγμή που τον πρώτο χρόνο της θητείας τους κατάφεραν να υλοποιήσουν μόνο το 6% του προγράμματος έργων.

Θα το επαναλάβουμε για να το καταλάβουν όλοι.

Η πρόταση για την δημιουργία αναπτυξιακής ανώνυμης εταιρείας δεν ανήκει στον κ.Νικηταρά.

Του επιβλήθηκε από τους πολιτικούς κηδεμόνες και καθοδηγητές του, που είχαν συνηθίσει σε παράλληλα συστήματα λειτουργίας αλλά και οικονομικής διαχείρισης του Δήμου.

Είναι η επιστροφή μιας μεγάλης συνεργατικής από την πίσω πόρτα με τους ίδιους εμφανείς και αφανείς πρωταγωνιστές.

Πρόκειται ένα παράλληλο όργανο που το ήθελαν για να υποκαταστήσει λειτουργίες του Δήμου, καταργώντας το ‘’ενοχλητικό’’ δημοτικό συμβούλιο, για να διαχειρίζεται εκατομμύρια και για να κάνει προσλήψεις και αναθέσεις με μια απλή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε , που θα έχει ορίσει η δημοτική αρχή.

ADVERTORIALS