Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω για τη μεταστέγαση του Εσπερινού Γυμνασίου-Λυκείου

Πολιτικη Παρασκευή, 4η Δεκεμβρίου 2020
ca23fe8885055299553a954481bfc94f.jpg

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την μεταστέγαση του Εσπερινού Δήμου Κω

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η Δημοτική Αρχή με την διαδικασία του κατεπείγοντος έφερε το ζήτημα της μεταστέγασης του Εσπερινού Σχολείου.

Το θέμα αποσύρθηκε προκειμένου να έρθει σε τακτική συνεδρίαση για να δοθεί δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς , μαθητές του εσπερινού και την κοινότητα Πυλίου να εκφράσουν γνώμη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω , καλεί την Δημοτική Αρχή , να επαναφέρει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την μεταστέγαση του Εσπερινού και την στέγασή του στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου, όπως δήλωσε δια στόματος Δημάρχου .

Έτσι θα μπορέσει να δοθεί άμεση λύση σε ένα πάγιο αίτημα των τελευταίων χρόνων των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Εσπερινού.

Αίτημα ιδιαίτερα επιτακτικό σήμερα , με το οποίο η Λαϊκή Συσπείρωση συμφωνεί και θα το υπερασπιστεί .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
astynomia-1-(1).jpg
Διάρρηξη οικίας στο Μαστιχάρι - Έκλεψαν χρυσαφικά

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Πέμπτη 10 Ιουλίου

stighmiotipo-othonis-2025-07-11-085051.png
ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών χωρίς ταυτότητα

Η υποβολή του αιτήματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, στην επιλογή ΑΦΜ & Κλειδάριθμος.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Σάββατο, 12 Ιουλίου 10:15ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency