Γ. Κρητικός: Να συζητηθεί το θέμα των HotSpot Κω & Λέρου, για να αποκαλυφθεί και να καταδικαστεί η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός της παράταξης του Μανώλη Γλυνού

Γ. Κρητικός: Να συζητηθεί το θέμα των HotSpot Κω & Λέρου, για να αποκαλυφθεί και να καταδικαστεί η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός της παράταξης του Μανώλη Γλυνού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γλυνός και Κανταρτζής κατέβηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα είναι εναντίον των HotSpot!

 Ένα ακόμα επεισόδιο από τη σειρά “Οι άσσοι της κωλοτούμπας”

Αίτημα προς την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου να εισαχθεί προς συζήτηση το θέμα των HotSpot της Κω και της Λέρου, προκειμένου να αποκαλυφθεί και να καταδικαστεί η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός της παράταξης του Μανώλη Γλυνού, κατέθεσε ο Γιάννης Κρητικός, ΑντιπεριφερειάρχηςΠαιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσου.

Ο κ. Κρητικός ζητά, μαζί με το αίτημα του Μανώλη Γλυνού, επικεφαλής της παράταξης ‘Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου’,να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα των HotSpot της Κω και της Λέρου, να γίνει αποδεκτό και το δικό του αίτημα να εισαχθεί για συζήτηση στην ίδια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου «η επίσημη καταδίκη των πρακτικών που υπονομεύουν το κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, μέσω της χρήσης του ως πεδίου άσκησης υποκρισίας και φαρισαϊσμού».

Όπως σημειώνει στο αίτημά του ο κ. Κρητικός, «ο κ. Γλυνός και οι συνεργάτες του κατέβηκαν στις εκλογές με το χρίσμα του πολιτικού χώρου, και Κυβέρνησης ταυτόχρονα, που άνοιξε τα σύνορα της χώρας και έστησε σε μια νύχτα και με τη χρήση βίας τα HotSpot στα νησιά μας παρά την αντίθετη άποψη των τοπικών κοινωνιών. Μάλιστα, εκλεγμένος Σύμβουλός του κ. Γλυνού, πρότεινε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κω δικό του οικόπεδο για τη στέγαση του HotSpot του νησιού!».

Σήμερα που οι μεταναστευτικές ροές προς τα νησιά μας έχουν σχεδόν μηδενισθεί και η αποσυμφόρηση των νησιών έχει γίνει πράξη, ο Αντιπεριφερειάρχης ζητά την προστασία του κύρους του Περιφερειακού Συμβουλίου, για να μην μετατραπεί «σε κολυμπήθρα στην οποία θα ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους οι ίδιοι που εκπροσωπούν τους υπεύθυνους της βλάβης που υπέστησαν τα νησιά μας».

Επισυνάπτεται το αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη

Το Γραφείο Τύπου


Κως, 20Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΣ:

Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΝΑΙ

ΚΟΙΝ:

-          Γραφείο Περιφερειάρχη

-          Μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου

κ. Πρόεδρε,

Μαζί με το αίτημα του κ. Γλυνού, επικεφαλής της παράταξης ‘Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου’, με το οποίο ζητάει να συζητήσουμε στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα των HotSpot της Κω και της Λέρου, παρακαλώ να κάνετε αποδεκτόκαι το δικό μας αίτημα να εισαχθεί για συζήτηση στην ίδια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η επίσημη καταδίκη των πρακτικών που υπονομεύουν το κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, μέσω της χρήσης του ως πεδίου άσκησης υποκρισίας και φαρισαϊσμού.

Ο κ. Γλυνός και οι συνεργάτες του κατέβηκαν στις εκλογές με το χρίσμα του πολιτικού χώρου, και Κυβέρνησης ταυτόχρονα, που άνοιξε τα σύνορα της χώρας και έστησε σε μια νύχτα και με τη χρήση βίας τα HotSpot στα νησιά μας παρά την αντίθετη άποψη των τοπικών κοινωνιών.Μάλιστα, εκλεγμένος Σύμβουλός του κ. Γλυνού, πρότεινε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κω δικό του οικόπεδο για τη στέγαση του HotSpot του νησιού!

Σήμερα που οι μεταναστευτικές ροές προς τα νησιά μας έχουν σχεδόν μηδενισθεί,

Σήμερα, που τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας επιτέλους φυλάσσονται και οι υπηρεσίες Ασύλου επιτέλους οργανώνονται με τρόπο που να αρμόζει σε μια δυτική δημοκρατική χώρα,

Σήμερα, που η αποσυμφόρηση των νησιών μας έχει γίνει πράξη και έχει απομείνει σε αυτά το ένα πέμπτο των προσφύγων και μεταναστών που είχαν όταν κυβερνούσε ο πολιτικός χώρος που εμπνεύστηκε, αποφάσισε και κατασκεύασε τα HotSpot στα νησιά μας, που είναι ο ίδιος πολιτικός χώρος το χρίσμα του οποίου έφερε στις εκλογές η παράταξη του κ. Γλυνού και τον οποίο εκπροσωπεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο,

Σας ζητήθηκε να μετατρέψετε το Περιφερειακό Συμβούλιο σε κολυμπήθρα στην οποία θα ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους οι ίδιοι που εκπροσωπούν τους υπεύθυνους της βλάβης που υπέστησαν τα νησιά μας.

Γνωρίζοντας, κ. Πρόεδρε, την σοβαρότητα με την οποία έχετε χειριστεί πολλά και λεπτά ζητήματα, την πίστη σας στην αλήθεια, στην πολυφωνία και στη δημοκρατία, παρακαλώ να κάνετε δεκτό και το δικό μας αίτημα και να προστατέψετε με τον τρόπο αυτό το κύρος του Περιφερειακού μας Συμβουλίου, όπως λαμπρά έχετε πράξει μέχρι σήμερα.

Γιάννης Κρητικός

Αντιπεριφερειάρχης

Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσου

ADVERTORIALS