Παράδοση rapidtest από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 80ΑΔΤΕ

Παράδοση rapidtest από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 80ΑΔΤΕ

 Δελτίο Τύπου  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


Παράδοση rapidtest από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 80ΑΔΤΕ της Κω

 

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και του περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά την 95 ΑΔΤΕ της Ρόδου, εφοδίασε με rapidtest και την 80 ΑΔΤΕ της Κω.

Η παράδοση των rapidtest έγινε στο Επαρχείο της Κω, από τον Έπαρχο Κω, Ιωάννη Καμπανή, ενόψει της παρουσίασης νεοσυλλέκτων για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθημερινά εξαντλεί τις δυνατότητές της στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει, από την αρχή της εμφάνισης της κρίσης, για την υγειονομική θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, φορέων και υπηρεσιών, αλλά και του ιδιωτικό τομέα, με υγειονομικό υλικό που από την αρχή φρόντισε να εξασφαλίσει, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε, εξαιτίας της εκτόξευσης της παγκόσμιας ζήτησης που διαμόρφωσε η πανδημία.

Ο προσπάθεια υγειονομικής θωράκισης των νησιών με σκοπό την προστασία του πληθυσμού τους και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των νησιωτών και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, παραμένει προτεραιότητα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και γι αυτήν εργάζεται εντατικά.

Το Γραφείο Τύπου

gallery_e1b1cddbb309c34d02b0e9c6715dbe98.jpg

gallery_5a2a56e9d62d8d744192e9ea37dcbc0b.jpg