Δύναμη Αλλαγής: Ο «Μπροστινός» της ετερόκλητης συμμαχίας στον πανικό του κάνει την τρίχα, τριχιά

Δύναμη Αλλαγής: Ο «Μπροστινός» της ετερόκλητης συμμαχίας στον πανικό του κάνει την τρίχα, τριχιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

‘’ Ο «ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ» ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ, ΤΡΙΧΙΑ.’’

 

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Ο κ. Νικηταράς που παριστάνει το Δήμαρχο, γιατί Δήμαρχος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, προσπάθησε να κάνει την τρίχα τριχιά, με το λάθος του χειριστή των email της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Επιχειρεί να διασκεδάσει τα προβλήματα του και να απαλλάξει τον εαυτό του από τα αδιέξοδα που οδηγεί το Δ.Σ. και την Κω με αστείες ανακοινώσεις.

Έτσι το λάθος να σταλεί στο γραφείο του Δ.Σ. από το email της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, το σχέδιο επιστολής που θα έστελνε η κ. Ρούφα ως επικεφαλής της παράταξης ΟΡΑΜΑ και ΔΡΑΣΗ, το αναλύει ως «πολιτικό αρραβώνα» δυο παρατάξεων!!

Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι:

  1. Ναι και οι τρεις παρατάξεις της μειοψηφίας, που είναι πλειοψηφία στο Δ.Σ. σε μείζονα ζητήματα που αφορούν το νησί, ανταλλάσσουν απόψεις και ειδικά στο θέμα που αφορά στην υποβάθμιση του Δ.Σ. από τον ίδιο, τα κείμενα και οι θέσεις των τριών παρατάξεων κοινοποιήθηκαν στους τρεις επικεφαλής.
  2. Έτσι οι θέσεις των παρατάξεων όπως και οι επιστολές ήταν γνωστές στους τρεις και βέβαια στα ηλεκτρονικά αρχεία των παρατάξεων.
  3. Είδε προφανώς και την επιστολή μας που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ και γνώριζε ότι ένα ανθρώπινο λάθος δεν αλλάζει την πραγματικότητα που είναι σκληρή γι΄αυτόν.
  4. Ναι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ θα συνεχίσει να παλεύει για την ενότητα της κοινωνίας, που ο ίδιος με τις αντιδημοκρατικές πρακτικές του φροντίζει να δυναμιτίζει καθημερινά.

Στον πανικό του όμως, εξακολουθεί να απαξιώνει την τρίτη παράταξη και την κ. Μακρή από την οποία επίσης έλαβε επιστολή και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Τέλος μια συμβουλή: Αντί να ασχολείται με τα μικρά ας ασχοληθεί με τα προβλήματα της Κω και των πολιτών της και ας αφήσει τις βόλτες και τις φωτογραφήσεις.

Άλλωστε ξέρει πολύ καλά ότι δεν του βγαίνουν αφού ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη αδιαφορώντας για την παρουσία τους.

ADVERTORIALS