Δύναμη Αλλαγής προς  Πρ. Δημ. Συμβ. Δήμου Κω : Έχετε διολισθήσει στην επιλογή της αντιδημοκρατικής και μη σύννομης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου

Δύναμη Αλλαγής προς  Πρ. Δημ. Συμβ. Δήμου Κω : Έχετε διολισθήσει στην επιλογή της αντιδημοκρατικής και μη σύννομης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


ΠΡΟΣ: κ. Καλλούδη Ιωάννη

                        Πρ. Δημ. Συμβ. Δήμου Κω

Κύριε Πρόεδρε,

Η πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ.Σ. για σήμερα 30.10.2020 επιβεβαιώνει την θέση μας, αλλά και την άποψη της πλειοψηφίας των πολιτών της Κω, ότι δυστυχώς έχετε διολισθήσει, εν γνώσει σας, στην επιλογή της αντιδημοκρατικής και μη σύννομης λειτουργίας του οργάνου.

Αυτό πλέον δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά το επιβεβαιώνει και η ακύρωση από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 25ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της 21/8/2020!!!

Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά συνεδριάσεων του Δ.Σ.

Είναι ένας «άθλος» δικός σας που πραγματικά θα σας αναγνωριστεί ως το μοναδικό που κάνατε ως πρόεδρος του Δ.Σ.

Όσον αφορά σ’αυτή καθ’ αυτή την πρόσκληση:

  1. Είναι τέτοιος ο σεβασμός προς την πλειοψηφία του Δ.Σ. (αφού οι παρατάξεις της μειοψηφίας έχουν ουσιαστικά την πλειοψηφία) που αγνοείται πλήρως το αίτημα για συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα τον τρόπο συνεδριάσεων, και «σαλαμοποιείτε» το θέμα, σε μια συνεδρίαση που έχει και άλλα θέματα.
  2. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Αν δεν γνωρίζετε σας το λέμε, όταν ζητούν παρατάξεις συζήτηση με ειδικό θέμα, εισηγητής δεν μπορεί να είναι κανείς άλλος, ακόμα και ο πρόεδρος, ειδικά εσείς που δεν έχετε με τις επιλογές σας την αποδοχή από τους συμβούλους της μειοψηφίας.
  3. Δεν έχουμε διάθεση να αναλωθούμε στις τόσες παραβάσεις του κανονισμού και της νομοθεσίας από πλευράς σας, αυτό είναι θέμα που θα απασχολήσει τα κατά τη νομοθεσία όργανα, όμως πάει πολύ να θεωρείτε εαυτόν και τη δημοτική αρχή σωτήρες του νησιού από τον κωρονοϊό επειδή δεν συνεδριάζει το Δ.Σ.

Ο Φαρισαϊσμός σας προσωπικά και στο σύνολο της δημοτικής αρχής ευτυχώς αποκαλύπτεται καθημερινά από τον διαγκωνισμό σας στις φωτογραφίσεις σε εκδηλώσεις που έχει κόσμο ή σε αυτές που διοργανώνετε οι ίδιοι για να δείξετε ότι υπάρχετε ως δημοτική αρχή.

Σας καλούμε για άλλη μια φορά να αναλογιστείτε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας και να εργαστείτε ως πρόεδρος του Δ.Σ. εκτός αν δεν το αντιλαμβάνεστε οπότε για όσο καιρό θα είστε πρόεδρος φέρετε αποκλειστικά την ευθύνη για τη μη λειτουργία του και τα επακόλουθα προβλήματα στο έργο του δήμου και τις ανάγκες των πολιτών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΩΣ 2023

  • Κυρίτσης Γιώργος
  • Γερασκλής Δαυίδ
  • Ζερβός Μανώλης
  • Κιάρης Μηνάς
  • Κρητικός Αντώνης
  • Μαραγκός Σεβαστιανός
  • Μουζουράκης Θεόφιλος
  • Παπαχρήστου Ευτέρπη
  • Παρισίδου Σμαραγδή

10) Πή Βασιλεία

11) Σιφάκης Ηλίας

12) Χατζηκαλύμνιος Μιχάλης

ADVERTORIALS